Τη λατρέψαμε μέσα από κωμικές σειρές «Παρά πέντε», αλλά και δραματικά σίριαλ «Μάγισσες της Σμύρνης».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της, αλλά τα έχει καταφέρει με το ταλέντο της. «Την πρώτη φορά που με αναγνώρισαν στο δρόμο έπαιζα στο “Βίος Ανθόσπαρτος”». Η χαρά μου ήταν ανείπωτη, ένοιωσα ότι μοιράζομαι αυτό που κάνω. Η επιτυχία είναι δικαίωση. Και δικαίωση σημαίνει ασφάλεια. Ησυχάζεις λίγο και προχωράς. Το να κάνεις μια πετυχημένη σειρά όμως, δεν σου δίνει αυτομάτως τον τίτλο της επιτυχίας.

«Το «Παρά Πέντε» ήταν σίγουρα μια τεράστια τηλεοπτική επιτυχία, τα “ένσημα” όμως τα είχα», λέει σε συνέντευξη της.

«Δεν ξέρω αν η επιτυχία σε αλλάζει, σίγουρα όμως σε μπερδεύει. Όσο προχωράς και φτάνεις το στόχο, που δεν πιάνεται ποτέ, μεγαλώνει ο εγωισμός σου. Είναι, δυστυχώς, αναπόφευκτο. Για μένα όμως το ζητούμενο είναι να μικραίνει ο εγωισμός. Θέλω όσο ανεβαίνω, να χαμηλώνω. Αν δεν το κάνεις , χάνεις το δρόμο σου. Κι εγώ φλέρταρα μ’ αυτό, κυρίως την εποχή του «Παρά Πέντε». Η επιτυχία είναι εθισμός. Νικητής τελικά είναι αυτός που καταφέρνει να την τοποθετήσει στη σωστή της διάσταση. Όμως δεν με έχει αλλάξει. Αυτό που άλλαξε είναι το πώς νοιώθουν οι άλλοι με μένα» και καταλήγει «Γιατί η επιτυχία δημιουργεί απόσταση στους ανθρώπους. Σε τοποθετούν σε μία άλλη κατηγορία, σε θεωρούν απόμακρο, ενώ στην πραγματικότητα είναι εκείνοι που νοιώθουν απομακρυσμένοι. Αυτό είναι πολύ τρομακτικό, γιατί εγώ είμαι η ίδια όπως ακριβώς ήμουν.
Σήμερα, επιτυχία για μένα δεν είναι μόνο η δουλειά, είναι πιο ουσιαστικά πράγματα. Επιτυχία θεωρώ ότι κατάφερα να μεγαλώσω την κόρη μου. Που την κοιτάζω κι όχι μόνο την καμαρώνω, αλλά τη θαυμάζω».

πηγή: Pcychologies