Η πολυβραβευμένη Αντέλ πριν λίγους μήνες αγόρασε την άλλοτε πολυτελή κατοικία του θρυλικού Σιλβέστερ Σταλόνε στο Μπέβερλι Χιλς για 58 εκατομμύρια δολάρια, καταφέρνοντας να μειώσει το αρχικό τίμημα από τα 80 εκατομμύρια δολάρια! Η έπαυλη που απλώνεται σε μια έκταση 3 στρεμμάτων είναι το τέταρτο σπίτι, μάλιστα, που αγόρασε στην Καλιφόρνια η τραγουδίστρια τα τελευταία πέντε χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με την New York Post, η ίδια ισχυρίστηκε τον Οκτώβριο ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να ζήσει στο Λονδίνο και έτσι μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Και αν όλα πάνε καλά με την αναδιαμόρφωση του χώρου, από τα τέλη του μήνα θα ενταχθεί στην περιφραγμένη κοινότητα όπου διαμένουν και άλλες διασημότητες μεταξύ των οποίων ο Ντέινζελ Ουάσινγκτον, ο Τζάστιν Μπίμπερ με τη σύζυγό του Χέιλι και η Σοφία Βεργκάρα.

Αντέλ (Adele)

Μια ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αγόρασε τη γη για 2,35 εκατομμύρια δολάρια το 1994 και έχτισε κάθε μέρος του σπιτιού του. Το σύγχρονο μεσογειακό συγκρότημα, σύμφωνα με το housedigest.com, διαθέτει έξι εκπληκτικά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, μια αίθουσα προβολών, μια αίθουσα πούρων και ένα προσαρμοσμένο μπαρ στην κύρια κατοικία. Το γραφείο διαθέτει βεράντα πλήρους μεγέθους που βλέπει στην πισίνα και το αίθριο. Επιπλέον, αν και βρίσκεται πίσω από τις πύλες του Beverly Hills Park, προσφέρει μια υπέροχη πανοραμική θέα στην πόλη και τη θέα στο φαράγγι από κάθε δωμάτιο.

Σε κοντινή απόσταση από την κύρια κατοικία βρίσκεται ένας διώροφος ξενώνας που σχεδιάστηκε από τον Richard Landry που φιλοξενεί σουίτες δύο υπνοδωματίων, ένα σαλόνι, μια τραπεζαρία και μια κουζίνα. Το κατάλυμα προσφέρει, επίσης, έναν εξωτερικό χώρο σε στιλ θερέτρου με αίθρια, μεγάλους χλοοτάπητες, πισίνα υπερχείλισης και σπα. Ένα γκαράζ με οκτώ αυτοκίνητα και ένα στούντιο τέχνης βρίσκονται, επίσης, στο κτήμα. Όσο για το γιατί ο Σταλόνε πούλησε την εκπληκτική αυτή κατοικία; Γιατί πολύ απλά πριν ένα χρόνο μετακόμισε σε ένα κτήμα 35 εκατομμυρίων δολαρίων στο Παλμ Μπιτς με νέους γείτονες τον Τζον Μπον Τζόβι και τον Ροντ Στιούαρτ.

Γιατί έπεσε σχεδόν στα μισά η τιμή της κατοικίας του Σταλόνε

Παρόλο που η Αντέλ πήρε το σπίτι σε εκπληκτική τιμή, χρειάστηκε λίγος χρόνος για να πέσει η τιμή του. Όταν το ακίνητο εισήχθη για 110 εκατομμύρια δολάρια στην αγορά, οι περισσότεροι κτηματομεσίτες πίστευαν ότι ήταν πολύ υπερτιμημένο και ήξεραν ότι ο Σταλόνε δεν θα κατάφερνε να το πουλήσει αμέσως, αναφέρει το housedigest.com. Το ειδικά χτισμένο σπίτι έχει την ταυτότητα του Σταλόνε, ήταν σαν να έβαζε υψηλό τίμημα σε ό,τι έβαλε στην κατοικία αντί να εστιάζει αποκλειστικά στην αξία του ακινήτου. Καθώς, όμως, βρισκόταν στην αγορά για μήνες, ο Σταλόνε αποφάσισε να μειώσει τη ζητούμενη τιμή.

Τα σπίτια στο Beverly Hills Park, γενικότερα, αξίζουν περισσότερο λόγω της τοποθεσίας στην οποία βρίσκονται. Ωστόσο, πολλά πολυτελή κτήματα βρίσκονται στην αγορά και υφίστανται διάφορες μειώσεις τιμών μέχρι να πουληθούν. Και παρόλο που αυτά τα σπίτια αντικατοπτρίζουν ένα εκκεντρικό στιλ αρχιτεκτονικής, εξακολουθούν να βρίσκονται σε ένα επιθυμητό και αποκλειστικό κομμάτι γης.