Χωρίς ρεύμα επί 60 ώρες ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία Ελπίδα. Η δημοσιογράφος μάλιστα, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της στο Κάτω Χαλάνδρι και να πάει να μείνει σε ξενοδοχείο.

«Έχει πάρα πολύ χιόνι και έχουν σπάσει και οι καθρέπτες από το βάρος. Μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου για να έχω κάποιον τρόπο να επικοινωνώ με τον έξω κόσμο. Δεν έχουμε ρεύμα, ούτε θέρμανση, για 4η μέρα. Ευτυχώς δεν έχει συμβεί κάτι», δήλωσε στη «Super Κατερίνα» η Ανθή Σαλαγκούδη το πρωί της Πέμπτης (27/01) και συνέχισε: «Εμάς έχει πέσει ένα μεγάλο κλαδί και έχει κόψει τα καλώδια της ΔΕΗ και δεν έχουν έρθει ακόμα να αποκαταστήσουν τη ζημιά. Εγώ πήγα σε ξενοδοχείο. Έπαιρνα τη ΔΕΔΗΕ και κάποια στιγμή επικοινώνησα το βράδυ και μου είπαν ότι θα το μεταφέρουν στο αρμόδιο τμήμα και ότι θα μου έρθει ειδοποίησει στο κινητό. Εγώ κουτσά στραβά τα καταφέρνω, το θέμα είναι άλλοι άνθρωποι με παιδιά, ηλικιωμένοι, με προβλήματα».

«Τις μισές ώρες τις πέρασα τελικά στο αυτοκίνητο»

Η Ανθή Σαλαγκούδη, στην συνέχεια μίλησε στην εκπομπή «T-Live» και τόνισε πως: «Νομίζω τις μισές ώρες τις πέρασα τελικά στο αυτοκίνητο. Επειδή έπρεπε με κάποιο τρόπο να φορτίσω το κινητό μου, να έχω έστω λίγο φως, να μπορώ να επικοινωνώ με κάποιον σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Οπότε επειδή δεν μπορούσα να φορτίσω το κινητό πήγαινα αναγκαστικά στο αυτοκίνητο».