Πριν τρεις μήνες, η Μαριαλένα Ροζάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η χαρά της δεν περιγράφεται. Η νεαρή ηθοποιός η οποία έκανε το ντεμπούτο της μέσα από την σειρά «Καφέ της Χαράς» ως η μνηστή του Μάνου, μίλησε στην κάμερα του  Breakfast@star το πρωί της Τετάρτης (05/01) και εξομολογήθηκε πως βίωσε μόνη της την εγκυμοσύνη καθώς χώρισε από τον σύντροφό της στην αρχή της.

«Φέτος έχω άλλο ρόλο γιατί απέκτησα ένα μωράκι. Γέννησα πριν τρεις μήνες. Οι πρώτοι μήνες της ζωής του παιδιού σου είναι τόσο γοητευτικοί και σημαντικοί, που δεν γυρνούν πίσω. Το θέατρο ελπίζω ότι θα έρθει ξανά. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων και πάρα πολύ ευτυχισμένη που η ζωή μου έφερε αυτήν την ευτυχία. Εγώ δεν έζησα επιλόχειο κατάθλιψη, μάλλον επιλόχειο ενθουσιασμό έχω» ανέφερε αρχικά η Μαριαλένα Ροζάκη.

«Γέννησα φυσιολογικά και βίωσα μόνη την εγκυμοσύνη γιατί χώρισα στην αρχή της εγκυμοσύνης. Είχα την ευτυχία να έχω μια συγκλονιστική γιατρό κι έτσι αισθάνομαι σαν η ζωή να μου έφερε αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου για να έχω μια φοβερή παρέα.  Δεν πόνεσα καθόλου, γέννησα πάρα πολύ εύκολα» είπε η Μαριαλένα Ροζάκη.