Μετά την προκλητική δήλωση του Μάικλ Ντάγκλας ότι κόλλησε καρκίνο από στοματικό έρωτα, αλλά και τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι Ντάγκλας – Τζόουνς να έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες διαζυγίου, οι δύο σταρ έρχονται να περάσουν έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Παραπολιτικά, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και ο σύζυγός της φτάνουν από μέρα σε μέρα στη Μύκονο για να περάσουν ένα μεγάλο μέρος των διακοπών τους.

Μάλιστα σκοπεύουν μαζί με τα παιδιά τους να «δέσουν» και σε άλλα νησιά της Ελλάδας ταξιδεύοντας με το πολυτελέστατο σκάφος, το οποίο κοστίζει περίπου 200.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο γάμος του ζευγαριού έχει περάσει μεγάλη κρίση τελευταία. Τα χτυπήματα ήταν απανωτά με τελευταίο τον εγκλεισμό της όμορφης ηθοποιού σε κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης. Ένα ακόμη χτύπημα όμως ήταν και το γεγονός ότι η πρώην σύζυγος του Ντάγκλας κινεί νομικό αγώνα εναντίον του επιχειρώντας να κερδίσει τα πνευματικά δικαιώματα και τα κέρδη από τις μελλοντικές κινήσεις του Ντάγκλας. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο 34χρονος γιος του, Κάμερον, έχασε την έφεση που είχε κάνει και πρέπει να εκτίσει 5ετή κάθειρξη για ναρκωτικά.