Ηρακλειώτισα κατακτά την λαμπερή βιομηχανία του Χόλυγουντ, αναλαμβάνοντας διευθυντική θέση σε  εταιρία με ηγετικό ρόλο στον τομέα του θεάματος παγκοσμίως.

Όπως ανακοίνωσε η Media Partners Global LLC,η Χριστίνα Μαρούδα αναλαμβάνει ηγετική θέση στην εταιρία, η οποία ασχολείται με το branding, την παραγωγή , τη διανομή και τις στρατηγικές υπηρεσίες μάρκετινγκ που εξυπηρετούν την παγκόσμια βιομηχανία της ψυχαγωγίας και των πολυμέσων.

Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Arnold Peter, έναν εξέχοντα δικηγόρο με εξειδίκευση στον χώρο της ψυχαγωγία στο Χόλιγουντ, ο οποίος και ανακοίνωσε το διορισμό της Χριστίνας Μαρούδα, στη θέση του managing director.

«Η Χριστίνα φέρει έναν πλούτο εμπειριών, τεχνογνωσίας και πάθος σε αυτό το νέο της ρόλο» τόνισε στην ανακοίνωση του ο ιδρυτής της εταιρίας προσθέτοντας ότι με το βάθος της εμπειρίας της στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την Ασία, σε συνδυασμό με την άριστη γνώση πολλών ξένων γλωσσών, η Χριστίνα είναι έτοιμη να οδηγήσει την Media Partners Global σε ένα νέο επίπεδο στα διεθνή μέσα και στα προγράμματα ψυχαγωγίας. «Λόγω του ποικίλου υπόβαθρου της και της αποδεδειγμένης αξίας της στην βιομηχανία του θεάματος οι πελάτες της Media Partner αγωνιούν να εργαστούν με τη Χριστίνα».

Η Global Media Partners αποτελεί μια καινοτόμο εταιρία που προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων,στρατηγικές για την ανάπτυξη του περιεχομένου και της παραγωγής, τη διανομή και την εμπορία,τη δημιουργία και ανάπτυξη εμπορικού σήματος και επέκτασης μιας μάρκας καθώς και διαπραγματεύσεις για τη χρηματοδότηση.

Η εταιρεία συνεργάζεται με εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Καναδά, του Μεξικό, της Ινδίας και της Γερμανίας.

Μια μικρή λίστα των πελατών της Media Partners Global περιλαμβάνουν: Hyde Park Entertainment, Netflix, Scripps Networks, Mercedes Benz, RKO Pictures, Reliance MediaWorks, Yash Raj Films, Rakhesh Omprakash Mehra Pictures, Pvt. Ltd. Pepperdine University, University of Southern California, and Molina Healthcare Foundation.

Η Χριστίνα γεννήθηκε στο Ηράκλειο .Πήγε στο Λος Αντζελες για μεταπτυχιακά και δούλεψε στο φεστιβάλ του American Film Institute και το Los Angeles Film Festival. Αποφάσισε να διοργανώσει το Indian Film Festival Los Angeles πριν πέντε περίπου χρόνια, όταν κατάλαβε ότι δεν έφταναν παρά ελάχιστα φιλμ από την Ινδία στην πόλη. Η επιτυχία του Γάμου Των Μουσώνων και το γεγονός ότι στο Λος Αντζελες ζουν πάνω από 100.000 Ινδοί ενίσχυσαν την απόφασή της.

Πηγή:patris