Σοκαρισμένη είναι η Κέιτ Μίντλετον από τις αντιδράσεις που προκάλεσε το photoshop στη φωτογραφία που ανέβασε με τα παιδιά της, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με βασιλικές πηγές που μίλησαν στη Daily Mail, είναι αναστατωμένη για τον σάλο που προκλήθηκε παρά το ότι ανέλαβε την ευθύνη για την οικογενειακή φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Παρά τη συγγνώμη της όμως, η σύγχυση παραμένει και πηγές αναφέρουν στο βρετανικό Μέσο ότι πρέπει «να την αφήσουν ήσυχη για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε».

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας, είναι λίγο σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη. Έγινε ένα λάθος, αλλά ζήτησε συγγνώμη. Ήταν πολύ αναστατωμένοι» λένε πηγές κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον.

«Πολλοί πιστεύουν ότι είναι καιρός να αναγνωρίσουν ότι το λάθος έγινε καλόπιστα, όπως και η συγγνώμη της, και να πάμε παρακάτω» προσθέτουν.

Πολλαπλές πηγές δήλωσαν στην Daily Mail ότι, ενώ δεν έχει προσωπική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κέιτ έχει ενημερωθεί για όσα λέγονται και είναι «απογοητευμένη».

Αλλά τώρα θέλει να επικεντρωθεί «σε αυτό που είναι σημαντικό στη ζωή της – τα παιδιά της – και την ανάρρωσή της».

«Ήταν λάθος και όλοι πήραν το μάθημά τους. Όμως το πράγμα ξέφυγε λίγο από τον έλεγχο από την άποψη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τώρα ήρθε η ώρα να τραβήξουμε μια γραμμή. Το μέγεθος της πίεσης που δέχεται αυτή η γυναίκα αυτή τη στιγμή είναι μεγάλο» λέει ένας άλλος άνθρωπος από το περιβάλλον της πριγκίπισσας της Ουαλίας.