Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη με τη νέα ταινία του γιου της, Ντάμιαν, με τον τίτλο «Strictly Confidential». Η 58χρονη υποδύεται έναν από τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες σε ένα νέο θρίλερ, σε σενάριο και σκηνοθεσία του 21χρονου Ντάμιαν.

Όπως δήλωσε ο Ντάμιαν στο «People» τον Φεβρουάριο του 2024, η μητέρα του υποσχέθηκε πριν από χρόνια ότι θα συμμετείχε στην πρώτη του ταινία και κράτησε τον λόγο της.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης μου μικρού μήκους ταινίας το 2010, όταν ήμουν 8 ετών, η μητέρα μου μου υποσχέθηκε ότι θα έπαιζε στην πρώτη μου μεγάλου μήκους ταινία. Πιστή στον λόγο της, τη στιγμή που δόθηκε το πράσινο φως για το “Strictly Confidential”, η μητέρα μου παράτησε τα πάντα και έτρεξε στην Καραϊβική για να βοηθήσει», είπε.

«Είχαμε μόνο 18 ημέρες για να γυρίσουμε ολόκληρη την ταινία, οπότε η τηλεπάθειά μας ήταν ανεκτίμητη καθ’ όλη τη διάρκεια», συμπλήρωσε.

Σε μια επίμαχη σκηνή η «Λίλυ», ο χαρακτήρας που υποδύεται η Χάρλεϊ, αποπλανάται από την «Νατάσα», ρόλο τον οποίο ερμηνεύει η νεαρή ηθοποιός, Πίαρ Χιραβάρα.