Ο Γιώργος Λαμπάτος φαίνεται ότι σιγά σιγά βρίσκει ξανά τον βηματισμό του, τόσο στο οικονομικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι, έχοντας δίπλα του τον δικό του «φύλακα άγγελο» να τον στηρίζει. Σύμφωνα με την Espresso, όταν ο κόσμος πληροφορήθηκε το δράμα του ηθοποιού, αρκετοί ήταν αυτοί που του τηλεφώνησαν, με έναν εξ αυτών να είναι ο διευθυντής της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου.

«Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι», ήταν τα λόγια του άγνωστου άνδρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό και στη συνέχεια κλείστηκε ένα ραντεβού σε σημείο κοντά στο σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή των Αχαρνών.

Ένας άνδρας συνάντησε τον Γιώργο Λαμπάτο, του έσφιξε το χέρι και του είπε: «Αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρετε πουθενά».

Τότε ο ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα και τον ευχαρίστησε.

«Όταν πήγε σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε τον φάκελο, μέτρησε και βρήκε μέσα 2.000 ευρώ. Με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, πλήρωσε τους λογαριασμούς ρεύματος, πλήρωσε και ό,τι είχε πάρει βερεσέ από κοντινό παντοπωλείο», είπε στην εφημερίδα φίλος του Γιώργου Λαμπάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο, αλλά πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.