Ο Ρόμπι Γουίλιαμς «έκλεισε» τα 50 του χρόνια και τα αγαπημένα του πρόσωπα του ετοίμασαν μία έκπληξη για τα γενέθλιά του. Ωστόσο, όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε η σύζυγος του τραγουδιστή, δεν φαίνεται να είναι φαν των εκπλήξεων…

Η Άιντα Φιλντ ανάρτησε στο Instagram βίντεο από την έκπληξη που έκανε μαζί με φίλους του τραγουδιστή σε ένα εστιατόριο σε σαλέ, με φόντο τα χιονισμένα βουνά. Στο βίντεο φαίνεται να υπάρχει μπροστά στον Γούιλιαμς μια τάρτα και ένα κερί. Όταν το μαγαζί έβαλε το «Happy Birthday», ο Γουίλιαμς φάνηκε να ντρέπεται και να αισθάνεται αμήχανα, ζητώντας μάλιστα από το προσωπικό του μαγαζιού να κλείσει τη μουσική.

Η Φιλντ έγραψε στην ανάρτησή της: «Ο Ρόμπι ντρέπεται που όλο το εστιατόριο του τραγουδάει το “Happy Birthday”, αλλά όλοι νομίζουμε ότι είναι πολύ αστείο. Μια μέρα αργότερα, μια δεκαετία μεγαλύτερος και πολύ πιο άνετος… Αγαπώ τον πενηντάχρονό μου».

Εκτός από το βίντεο, η σύζυγος του Ρόμπι Γουίλιαμς ανέβασε και δύο στιγμιότυπα από την ίδια μέρα, μαζί με τον σταρ σύζυγό της.