Η Μέγκαν Φοξ είναι για όσους δεν το γνωρίζουν και επίσημα ποιήτρια. Το «Pretty Boys Are Poisonous», βγήκε στα (ψηφιακά) ράφια την Τρίτη, (7/11) και έχει γίνει ήδη best-seller στην κατηγορία του στην Amazon. Σε δύο ποιήματα, η ηθοποιός φαίνεται να περιγράφει μια αποβολή που είχε και συγκεκριμένα αναφέρεται σε έναν υπέρηχο ενός κοριτσιού στις 10 εβδομάδες κύησής της, γράφοντας «θέλω να σου κρατήσω το χέρι / να ακούσω το γέλιο σου» και συνεχίζει «αλλά τώρα / πρέπει να πω / αντίο».

Σε έναν άλλον στίχο αναφέρει πως φαντάζεται ότι κρατάει το μωρό, «καθώς σε ξεσκίζουν από τα μέσα μου. Θα πληρώσω οποιοδήποτε τίμημα», γράφει η Μέγκαν Φοξ. «Πες μου σε παρακαλώ / τι είναι τα λύτρα / για την ψυχή της;»

Γράφει επίσης για θέματα κακοποίησης και τοξικών σχέσεων. «Έχω περάσει όλη μου τη ζωή κρατώντας τα μυστικά των ανδρών, το σώμα μου πονάει επειδή σηκώνω το βάρος των αμαρτιών τους. Η ελευθερία μου ζει σε αυτές τις σελίδες» είπε πρόσφατα στο People περιγράφοντας τα ποιήματά της.

Τον δε, Μάιο του 2022, ο αρραβωνιαστικός της Μέγκαν Φοξ, Machine Gun Kelly, αφιέρωσε το τραγούδι του «Twin Flame» στα Billboard Music Awards, λέγοντας «αυτό είναι για το αγέννητο παιδί μας».

Η Μέγκαν Φοξ γιόρτασε την κυκλοφορία των ποιημάτων της με μια εκδήλωση στο Racket club της Νέας Υόρκης, κατά τη διάρκεια της οποίας έκανε το… ντεμπούτο της με ένα λαμπερό κόκκινο κερασί bob κούρεμα. Το cherry red βρίσκεται παντού, φέτος, είναι ένα trend που επιβεβαίωσε και ο hair stylist των διασημοτήτων, με την τελευταία bold αλλαγή στην Μέγκαν Φοξ, η οποία αποχωρίστηκε τα μακριά χάλκινα μαλλιά της.

Γνωστός για τη δημιουργία ιδιαίτερα τολμηρών bob, ο Δημήτρης Γιαννέτος έφτασε στο τέλειο: Κομψό, αβίαστο, αγκαλιάζει το πρόσωπο και παράλληλα έχει κίνηση και είναι τολμηρό χάρη στη λαμπερή του απόχρωση.

Τα πολυεπίπεδα κουρέματα με τον όγκο και τον ανάλαφρο σχηματισμό έρχονται από τις δεκαετίες του 1990 και του 2000. Σταρ του Χόλιγουντ, διάσημα μοντέλα και επιτυχημένες τραγουδίστριες, επιλέγοντας το ογκώδες, φουσκωτό hairstyle, έκαναν τα ανδρικά κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμά τους.