Η νούμερο ένα επιλογή για δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία στον οργανισμό μας, σε συνδυασμό με άψογο στυλ ακούει στο όνομα «Bios Balance».

Η δύο φορές ολυμπιονίκης στο τριπλούν, Πηγή Δεβετζή, το επιβεβαιώνει: «Το βραχιόλι Bios Balance το φοράω καθημερινά, αφού με βοηθά, τόσο στις αθλητικές, όσο και στις μικρές καθημερινές μου δραστηριότητες, ενώ η χρωματική του ποικιλία ταιριάζει σε κάθε μου ντύσιμο».

Το βραχιόλι που λειτουργεί σε αρμονία με την ηλεκτρομαγνητική μας ενέργεια και βοηθά στη βελτίωση της ισορροπίας, της ευλυγισίας και της δύναμης του οργανισμού μας.

Το σώμα μας παράγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Η ιδανική ηλεκτρομαγνητική συχνότητα SRF (Schumann Resonating Frequency) αυτής της λειτουργίας είναι περίπου στα 7,8 Hz.

Καθημερινά, όμως, διάφοροι παράγοντες διαταράσσουν το SRF και μειώνουν την απόδοσή μας. Το ολόγραμμα του βραχιολιού Bios Balance έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με συχνότητες που λειτουργούν σε αρμονία με το φυσικό ενεργειακό πεδίο του σώματος και είναι συντονισμένο έτσι ώστε να «καθαρίζει» όλες τις ενεργειακές διαδρομές του σώματός μας, επαναφέροντας την ιδανική συχνότητα SRF.

Τα οφέλη όπως αναφέρουν διάσημοι σταρ, Ολυμπιονίκες και χιλιάδες «βραχιολίστες» Bios Balance είναι: Καλύτερη ανταπόκριση των μυών, περισσότερη δύναμη, βελτιωμένη ισορροπία και μεγαλύτερη ευλυγισία.

Βρείτε τα Bios Balance σε επιλεγμένα φαρμακεία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.