Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου για το επεισόδιο που σημειώθηκε σε μπαρ τα ξημερώματα της Κυριακής, μ’ έναν αστυνομικό να πυροβολεί νεαρό που τον είχε τραυματίσει με μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό έγινε στις 4:10 στο μπαρ εργάζεται ο πατέρας του αστυνομικού. Οι νεαροί προκάλεσαν φασαρία και μάλιστα έδειραν θαμώνα του καταστήματος. Οι ιδιοκτήτες τους έδιωξαν και ενημέρωσαν τόσο τις αρχές, όσο και τον υπεύθυνο του καταστήματος που συνέβη το αιματηρό επεισόδιο, προκειμένου να μην τους αφήσουν να μπουν μέσα.

Έτσι, όταν ο 55χρονος πατέρας του αστυνομικού δεν τους επέτρεψε την είσοδο, ξέσπασε φασαρία. Ο 27χρονος τράβηξε μαχαίρι με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, να μπει στη μέση για να προστατεύσει τον πατέρα του. Ο νεαρός του κατάφερε χτύπημα με μαχαίρι στο χέρι και ο αστυνομικός, φοβούμενος για τη ζωή του, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε χαμηλά στην κοιλιακή χώρα τον 27χρονο.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ο νεαρός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου πήγαν για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και τα άλλα μέλη της παρέας των νεαρών. Τελικά η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 27χρονου και του αστυνομικού για την εμπλοκή τους στο αιματηρό επεισόδιο, αλλά και στη σύλληψη δύο ακόμα νεαρών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια.

Να σημειωθεί ότι οι τέσσερις νεαροί από το Μυλοπόταμο έσπασαν και την τζαμαρία κινηματογράφου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της συμπλοκής.