Για το βίντεο – ντοκουμέντο από την αρπαγή της ανήλικης από το Περιστέρι που οδήγησε στην εύρεση του άνδρα που κρύβεται πίσω από την υπόθεση, μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας. Όπως μάλιστα επεσήμανε «το κορίτσι ήταν καθοδηγημένο».

Μιλώντας στο μεσημέρι της Τετάρτης (27/4) στην εκπομπή του Alpha «Tlive» ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης που εξαφανίστηκε, Σταύρος Γεωργίου επεσήμανε πως το βίντεο που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος «οδήγησε στον δράστη που έδωσε τις δύο συνεργάτιδές του».

«Δεν έδινε ούρα στο νοσοκομείο»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η κοπέλα είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με τον αλλοδαπό αθίγγανο. «Έχουν διαταχθεί οι σχετικές εξετάσεις, έχουν γίνει ιατροδικαστικές εκθέσεις, τοξικολογικές εξετάσεις. Η μικρή ήταν καθοδηγημένη. Δεν έδινε ούρα στο νοσοκομείο» υπογράμμισε ο Σταύρος Γεωργίου.

«Αναγκάστηκαν οι γιατροί να της πάρουν τα ούρα με καθετήρα, για να κάνουν τις εξετάσεις» επεσήμανε ο δικηγόρος της οικογένειας της 15χρονης.

«Όταν συνελήφθη έλεγε στους αστυνομικούς ”είμαι τσιγγάνα”» δήλωσε και εξήγησε πως από τα τρία κορίτσια που βοήθησαν οικογένεια της κοπέλας και είπαν την αλήθεια για τα «μαϊμού» τραύματα της 15χρονης η μία είναι τσιγγάνα και ή άλλη έχει αλβανική καταγωγή.

«Ο γυμνασιάρχης γυναίκα να έχει make up στο σπίτι να καταλάβει ότι δεν ήταν τραύματα και ότι ήταν make up;» διερωτήθηκε ο δικηγόρος και τον κατηγόρησε για εγκλήματική συμπεριφορά.