«Παγωμάρα» έχει προκαλέσει η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού ενός 15χρονου από κυνηγετικό όπλο σε σπίτι στον Εύοσμο, καθώς απ΄ότι φαίνεται τον πυροβόλησε άθελά του ο παιδικός του φίλος, την ώρα που του έδειχνε τις καραμπίνες του πατέρα του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thesstoday.gr, ο ανήλικος διεκομίσθη στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί πάλευαν επί μιάμιση ώρα για να τον σώσουν. Μάλιστα, στην αρχή δεν γνώριζαν ότι τα τραύματα προέκυψαν από πυροβολισμό.

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες, καθώς τα δύο παιδιά συνδέονταν με στενή φιλία, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι ο 15χρονος έφερε τραύμα στο πάνω μέρος του προσώπου του.

Τη στιγμή του συμβάντος οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν για το περιστατικό από τους γείτονες.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο νεαροί βρίσκονταν στο σπίτι του 15χρονου, που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του, στην οδό Ακρίτα 53.

Την ώρα που βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο, ο συνομήλικος φίλος του, έδειξε τις καραμπίνες του πατέρα του στον άτυχο νεαρό, και φέρεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.