Σημαντικές ζημιές έχει υποστεί το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρου Συγγρού 15-17 από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε κοντινό κτίριο.

«Εκτεταμένες υλικές ζημίες υπέστη το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Αττικής στη Λ. Συγγρού 15-17 από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε γειτονικό κτίριο. Με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη οι αρμόδιες υπηρεσίες προχωρούν στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών προκειμένου να είναι λειτουργικό το σύνολο του κτιρίου. Από το ωστικό κύμα έχουν σπάσει τζάμια και έχουν σημειωθεί πτώσεις ψευδοροφών» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής.

«Παρά τις εκτεταμένες ζημιές που έχουν προκληθεί στο κτίριο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί καθώς η έκρηξη σημειώθηκε νωρίς το πρωί. Το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας είναι σε κινητοποίηση προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές που έχουν προκληθεί και να είναι λειτουργικές οι υπηρεσίες που στεγάζονται σε αυτό» ανέφερε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.