Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε καφετέρια στη Νάουσα με ανεμβολίαστο πολίτη ο οποίος δάγκωσε ιδιοκτήτη καφετέριας, κατά την διάρκεια του απαραίτητου ελέγχου για την είσοδο του στο κατάστημα.

«Μου έδωσε μια γροθιά στο στόμα και τη μύτη και με δάγκωσε στο μάγουλο» λέει ο καταστηματάρχης μιλώντας στον Alpha και δείχνοντας το τραύμα του. Περιγράφοντας το συμβάν, εξηγεί ότι όταν οι υπάλληλοι του ζήτησαν να δείξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του προκειμένου να καθίσει στην καφετέρια, ο 77χρονος άρχισε «να φωνάζει, ψιλοέβριζε. Κάποιος από την παρέα του, τού είπε, σε παρακαλώ εμάς μας εκθέτεις. Δεν άκουγε. Αναγκάστηκαν οι κύριοι να φύγουν».

Όπως είπε, έπειτα απ’ αυτό το επεισόδιο ο δράστης «επανήλθε στο μαγαζί και επέμενε να καθίσει στο εσωτερικό του καταστήματος, με ένα εξιτήριο νόσησης». Όταν η κοπέλα στο καφέ του είπε ότι δεν ισχύει άρχισε να βρίζει και απειλούσε τους πάντες.

Ο ανεμβολίαστος 77χρονος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στην συνέχεια πήγε σε ένα κατάστημα να πληρώσει έναν λογαριασμό και όταν του ζητήθηκε και εκεί το πιστοποιητικό άρχισε να φωνάζει και στο τέλος ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία τον συνέλαβε και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δικάσιμος.