Για την ημέρα των ερωτευμένων, οι έμπειροι αρτοποιοί – ζαχαροπλάστες των καταστημάτων PAUL έβαλαν όλο το πάθος και την τέχνη τους, δημιουργώντας ειδικά για εσάς και τους αγαπημένους σας μοναδικές γευστικές προτάσεις, σύμφωνα πάντα με τις παραδοσιακές και διαχρονικές γαλλικές συνταγές.

Ερωτευμένα macarons, αφράτες καρδιές brioche σε λευκές και ροζ αποχρώσεις, σοκολατένιοι πειρασμοί όπως το «Cœurs aux éclair chocolat», εκλέρ με σοκολάτα Manjari και mousse σοκολάτας Guanaja, είναι μερικές μόνο από τις δημιουργίες των καταστημάτων Paul για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Για τους πιο ερωτευμένους, φράουλες και κόκκινα φρούτα φλερτάρουν μέσα σε βελούδινη κρέμα βανίλιας, συνθέτοντας το πιο ρομαντικό σκηνικό. Τούρτες και μιλφέιγ σε σχήμα καρδιάς όπως το «Millefeuille Cœur Fruit rouges», μιλφέιγ με crème pâtissière βανίλιας και κόκκινα φρούτα, αποτελούν την ιδανική επιλογή για να πείτε: «Εσύ και εγώ… αυτό είναι αγάπη!»

Εάν επιθυμείτε, λοιπόν, να εκπλήξετε ευχάριστα τον/τη σύντροφό σας, επισκεφτείτε από τις 13 Φεβρουαρίου ένα από τα τρία καταστήματα Paul ή κάντε την παραγγελία σας νωρίτερα. Επιλέξτε μία από τις πολλές γλυκές προτάσεις και προσφέρετέ την με λόγια αγάπης, που θα πείτε με… την καρδιά σας!

*Εσύ και εγώ… αυτό είναι αγάπη!


Καταστήματα PAUL ▪ ΚΗΦΙΣΙΑ: Λεβίδου 4 ▪ ΑΘΗΝΑ: Πανεπιστημίου 10 ▪ ΓΛΥΦΑΔΑ: Πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70