Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφονται σε ένα βίντεο μέσα από το cockpit ενός Canadair CL-215 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, την ώρα που επιχειρεί «έξω από τις Πύλες του Άδη», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της ομάδας Forecastweather.Greece.

Ειδικότερα στην ανάρτηση, σημειώνονται τα εξής:

«Πολλοί ζωγράφοι κατά καιρούς, έχουν προσπαθήσει ν´ αποτυπώσουν την Κόλαση.

Η πιστότερη ίσως αναπαράσταση, είναι η live εικόνα μέσα από το cockpit ενός Canadair CL-215 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, την ώρα που επιχειρεί έξω από τις Πύλες του Άδη….

Στη “συνταγή”, βάλτε την ψυχολογική πίεση των πληρωμάτων, το άγχος των στιγμών, τα απίστευτα ανοδικά ρεύματα, την παλαιότητα του μέσου, τους 60+ βαθμούς Κελσίου μέσα στο cockpit αλλά και τα τριξίματα της 50χρονης κατασκευής που σαν κλάματα φωνάζουν “που πάμε πάλι ρε μ@@@κες!!”».

Πολλοί ζωγράφοι κατά καιρούς, έχουν προσπαθήσει ν´αποτυπώσουν την Κόλαση. Η πιστότερη ίσως αναπαράσταση, είναι η live εικόνα μέσα από το cockpit ενός Canadair CL-215 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, την ώρα που επιχειρεί έξω από τις Πύλες του Άδη ….Στην «συνταγή», βάλτε την ψυχολογική πίεση των πληρωμάτων, το άγχος των στιγμών, τα απίστευτα ανοδικά ρεύματα, την παλαιότητα του μέσου, τους 60+ βαθμούς Κελσίου μέσα στο cockpit αλλά και τα τριξίματα της 50χρονης κατασκευής που σαν κλάματα φωνάζουν «που πάμε πάλι ρε μαλάκες!!»Λεζάντα της φωτό: «Πολεμώντας το Μάταιο».(Αν το πλήρωμα δει την ανάρτηση, θα παρακαλούσα να αποκαλυφθεί για να συμπληρωθούν τα ονόματά τους….)Κειμενο: George Voutyras Πηγη:Aeroporilikia

Posted by Forecast Weather Greece on Monday, August 23, 2021