Εκδηλώσεις στο χώρο της «Αγοράς του Καταναλωτή» έχει προγραμματίσει για σήμερα και αύριο ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας . Οι τιμές θα είναι χαμηλότερες κατά 25-30% από το μέσο όρο, για φρούτα και λαχανικά στο μανάβικο της Λαχαναγοράς στου Ρέντη, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΑΑ.

Θα γίνονται γευστικές δοκιμές και θα δίνονται διατροφικές συμβουλές στα εορταστικά σπιτάκια, που θα στηθούν στην είσοδο της Κεντρικής Αγοράς του Ρέντη ενώ θα υπάρχιυν και άλλες εκδηλώσεις για τους μικρούς καταναλωτές (ξυλοπόδαροι, παιδική σκηνή με θέατρο, ταχυδακτυλουργό και κουκλοθέατρο Face painting και μπαλονοκατασκευές). Μια υπαίθρια μεσημεριανή συναυλία από την Blues Band του Nick Tsiamtsika σήμερα ενώ ο Radio Pepper 96.6 θα εκπέμπει ζωντανά από την αγορά

Ώρες λειτουργίας εκδηλώσεων 11:00 – 17:00 – Είσοδος ελεύθερη

Σημειώνεται ότι αύριο, τελευταία Κυριακή του χρόνου τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν με προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο 11.00-18.00 (πλαίσιο νόμου 11.00-20.00).

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.