Η αμερικανή σταρ περνά τώρα στην αντεπίθεση και μιλά στο δικαστήριο για τη συμφωνία που της κατέστρεψε όπως λέει τη ζωή, εξασκώντας απίστευτο έλεγχο στην καθημερινότητά της εδώ και 13 χρόνια.

Η Μπρίτνεϊ μίλησε για πρώτη φορά στη δικαστική αίθουσα για την υπόθεσή της, κατηγορώντας τον πατέρα της ότι ελέγχει τη ζωή της «100.000%», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Το ξέσπασμα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας μου είχε τον απόλυτο έλεγχό μου, θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω

Η Σπίαρς ανέφερε πως της απαγορεύουν να κάνει περισσότερα παιδιά, αλλά και την υποβάλλουν σε θεραπεία με ψυχιατρικά φάρμακα κόντρα στα θέλω της.

Ο πατέρας, Τζέιμι Σπίαρς, απέκτησε δικαστικά το 2008 τον έλεγχο της προσωπικής ζωής και της δουλειάς της Μπρίτνεϊ, μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο και τις ανησυχίες για την ψυχική της κατάσταση.

Μιλώντας την Τετάρτη μέσω τηλεφώνου στη δικαστή του Λος Άντζελες, η ποπ σταρ δήλωσε πως έχει τραυματιστεί ψυχικά και κλαίει κάθε μέρα: «Θέλω απλώς τη ζωή μου πίσω».

Η δικαστής Brenda Penny την ευχαρίστησε για τις «θαρραλέες λέξεις» της, δεν κατέληξε ωστόσο σε απόφαση. Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Associated Press, η δικαστική διαμάχη για την κατάσταση εποπτείας της 39χρονης από τον πατέρα της θα είναι μακρά.

«Μου αξίζει να έχω μια ζωή, μου αξίζει να κάνω ένα διάλειμμα 2-3 ετών», είπε τηλεφωνικά η μητέρα δύο παιδιών Σπίαρς. Είπε επίσης πως θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό της και να αποκτήσει και τρίτο παιδί, δεν την αφήνει όμως η συμφωνία.

«Αυτή η συμφωνία που κάνει περισσότερο κακό παρά καλό».

Λεπτομέρειες της περιβόητης συμφωνίας δεν έχουν γίνει ποτέ γνωστές, ο πατέρας της παραιτήθηκε ωστόσο προσωρινά από τη θέση του επόπτη της Μπρίτνεϊ το 2019 για λόγους υγείας. Μια κατάσταση που η ποπ σταρ θέλει να συνεχιστεί.