Εικόνες που θυμίζουν εποχές προ κορονοϊού και lockdown διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες σε πολλούς δρόμους της Αττικής και κυρίως στις μεγάλες οδικές αρτηρίες όπως τον Κηφισό.

Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολη καθώς οι ουρές των αυτοκινήτων εκτείνονται σε πολλά χιλιόμετρα με τους οδηγούς να πρέπει να οπλίζονται με υπομονή.

Ατέλειωτες ουρές αυτοκινήτων έχουν φρακάρει στην εθνική οδό, μια εικόνα που θα μπορούσε να είναι φυσιολογική για οποιαδήποτε άλλη χρονιά, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Το κομφουζίο σε κεντρικούς δρόμους επιδεινώνεται από τροχαίο που έγινε πριν την έξοδο για Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά.

Στις εικόνες από το πρακτορείο InTime αποθανατίζονται οι ουρές στο ύψος του ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Νωρίτερα ο φακός του newsbeast.gr αργά το απόγευμα της Τετάρτης κατέγραψε εικόνες μποτιλιαρίσματος στον Κηφισό, ακολουθώντας τη διαδρομή από την έξοδο της Αττικής Οδού έως και τα ΚΤΕΛ του Κηφισού.

Σε όλη την πορεία μας είδαμε εικόνες με τα αυτοκίνητα να είναι στο «σταμάτα-ξεκίνα» για αρκετά χιλιόμετρα, με τους οδηγούς να χρειάζονται τεράστια υπομονή για να φτάσουν στους προορισμούς τους.

Οι πινακίδες ενημέρωσης της κυκλοφορίας ενημέρωναν τους οδηγούς πως υπάρχει αυξημένη κίνηση και όπως διαπιστώσαμε στη διαδρομή μας, η κίνηση δεν προερχόταν από κάποιο ατύχημα ή από ακινητοποιημένο όχημα, αλλά καθαρά από τα πολλά αυτοκίνητα.