Συνεχίζονται και την Παρασκευή (05/06) οι έρευνες στον Υμηττό για τον εντοπισμό του 54χρονου άνδρα, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος από το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουνίου, όταν πήγε για περίπατο στην περιοχή του Καρέα και χάθηκαν τα ίχνη του.

Η κινητοποίηση ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστικής είναι μεγάλη και από χθες σηκώθηκε και drone για να βοηθήσει στις έρευνες. Μάλιστα, στις προσπάθειες συμβάλει και ένας εκπαιδευμένος διασωστικός σκύλος από την 1η ΕΜΑΚ.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι τις 12 χθες το βράδυ. Η κόρη του περιπατητή, μιλώντας στο Open, δήλωσε πως ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ενώ τόνισε ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Επίσης, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι, η κόρη του είχε απευθύνει έκκληση αν κάποιος πράγματι -από λάθος- χτύπησε πιθανώς τον πατέρα της να υποδείξει απλώς το σημείο ανώνυμα, προκειμένου να καταφέρουν να τον βρουν.

Στις έρευνες συμμετέχει και η οικογένεια του αγνοούμενου, καθώς συμπληρώνονται πλέον σχεδόν δύο 24ωρα από τη στιγμή που εξαφανίστηκε.