Πενήντα οχτώ υπαλλήλους με μετάταξη ζητά η ΕΛΣΤΑΤ

Από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου οι σχετικές αιτήσεις των ενδιαφερομένων


ΕΛΛΑΔΑ
0:23
24/10/2013
Πενήντα οχτώ υπαλλήλους με μετάταξη ζητά η ΕΛΣΤΑΤ
loading

Μέσω μετατάξεων από υπουργεία ή άλλες δημόσιες υπηρεσίες και ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και ΔΕΚΟ (μη εισηγμένων στο Χρηματιστήριο και στις οποίες το Δημόσιο κατέχει την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου) προτίθεται να καλύψει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 58 θέσεις στην Κεντρική Υπηρεσία της και στην Υπηρεσία Στατιστικής Νομών.

Η ΕΛΣΤΑΤ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τη σχετική αίτηση από τις 30/10/2013 μέχρι και τις 30/11/2013 στη διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης-Τμήμα Προσωπικού της ΕΛΣΤΑΤ (Πειραιώς 46 και Επονιτών, Τ.Κ. 185 10 Πειραιάς).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι τακτικοί υπάλληλοι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των Κρατικών Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, καθώς και οι υπάλληλοι των ΔΕΚΟ.

Επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται μετάταξη υπαλλήλου στις υπηρεσίες πριν παρέλθουν πέντε έτη από το διορισμό ή από προηγούμενη μετάταξη.

Επίσης, οι υπάλληλοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον διετή υπηρεσία κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης ή στην ΕΛΣΤΑΤ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει