Τραγωδία στη Κοζάνη, βγήκε από το ταξί και έκανε βουτιά θανάτου από γέφυρα

Το δράμα του 60χρονου που είχε χάσει το παιδί σε τροχαίο δυστύχημα


ΕΛΛΑΔΑ
12:46
10/04/2019
Τραγωδία στη Κοζάνη, βγήκε από το ταξί και έκανε βουτιά θανάτου από γέφυρα
29
loading

Τραγωδία στην Κοζάνη, με έναν άντρα κοντά στα 60 να γράφει τον επίλογο της ζωής του το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kozan.gr, ο αυτόχειρας που μετέβαινε από την Πτολεμαΐδα στα Σέρβια με ταξί, ζήτησε ξαφνικά από τον οδηγό να σταματήσει κοντά στη Γέφυρα των Σερβίων.

Αμέσως μετά βγήκε από το ταξί και πήδηξε από τη γέφυρα. Δυστυχώς η πτώση αποδείχτηκε μοιραία για τον 60χρονο.

Όπως μεταδίδει το kozanilife.gr, ο άντρας ζήτησε από τον οδηγό του ταξί να τον αφήσει στο συγκεκριμένο σημείο και ο δεύτερος, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας, τον άφησε λίγο παρακάτω, σε βενζινάδικο της περιοχής. Ο οδηγός αφού αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά, κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Οι άντρες της Αστυνομίας δυστυχώς δεν πρόλαβαν τον άτυχο άντρα που έπεσε στη λίμνη και ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα νεκρός.

Να σημειωθεί όμως πως ο 60χρονος είχε χάσει το ένα του παιδί σε τροχαίο δυστύχημα και από τότε είχε κλειστεί στον εαυτό του. Στενοί συγγενείς του όμως, δεν πίστευαν πως τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί. Στη γέφυρα έφτασε ασθενοφόρο και άντρες της αστυνομίας, ενώ ακολούθησε επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

29
σχόλια
 1. avatar K x

  Συγκινηση για τον πατερα .....

  Οσο για το Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη! τι να πω ....

  1. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

   (1/2) Δεν κατάλαβα το σχόλιο σου; Καταρχάς έχω εκφράσει και πάντα θα εκφράζω την απέραντη θλίψη μου για κάθε άνθρωπο που χάνει άδικα την ζωή του. Και νομίζω ότι έχουμε αποτύχει σαν ανθρώπινο γένος όταν κάποιος συνάνθρωπος μας πεθαίνει από κάτι άλλο και όχι από φυσικά αίτια.
   Επίσης τα σχόλια μου έχουν σαν σκοπό να ενημερώσουν όλους εσάς που τα διαβάζετε και ίσως δεν ξέρετε τις πνευματικές προεκτάσεις την αυτοκτονίας και μπορεί κάποιος να το σκέφτεται σαν μια πιθανή επιλογή αν τον πνίξουν τα προβλήματα του ή η θλίψη του.
   Έτσι δεν θα ήθελα κανείς συνάνθρωπος μου να κάνει ξανά το απονενοημένο αυτό διάβημα της αυτοκτονίας αλλά να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι ότι υπάρχει ελπίδα γιατί ο Θεός που μας δημιούργησε και μας αγαπά ήρθε στην γη μας στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού και σταυρώθηκε για την σωτηρία μας και να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να έχει ειρήνη με τον Θεό, χαρά πραγματική που δεν εξαρτάται από τις εξωτερικής συνθήκες αλλά από την σχέση μας με τον Θεό την σωτηρίας μας αλλά και το κυριότερο από όλα αιώνια ζωή στην παρουσία του Θεού.

  2. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

   (2/2)Τα γράφω αυτά για να βοηθήσω τους ζωντανούς που διαβάζουν αυτά τα σχόλια μου γιατί για κάποιον που έχει φύγει από αυτήν την ζωή κανείς μας δεν μπορεί να τον βοηθήσει αλλά ο κάθε άνθρωπος θα σταθεί μπροστά στον θεό που μας δημιούργησε και θα κριθεί με αλήθεια και δικαιοσύνη για αυτά που έκανε αλλά και για αυτά που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε, για αυτά που είπε και γι αυτά που έπρεπε να πει και δεν είπε, για αυτά τα κακά που σκέφτηκε να κάνει αλλά για κάποιο λόγο δεν πρόλαβε να τα κάνει. Γιατί ο Θεός είναι δίκαιος και ξέρει το τι είναι ο καθένας μας αλλά και ποιος πραγματικά είναι και σίγουρα καλό είναι ο κάθε άνθρωπος να τον γνωρίσει σήμερα σαν σωτήρα παρά να τον συναντήσει μια μέρα σαν δίκαιο και αδέκαστο κριτή γιατί τότε θα είναι και αιωνίως αργά για να αλλάξει κάτι σε σχέση με το που θα περάσει την αιωνιότητα του ! Γιατί τώρα που μπορεί ο κάθε άνθρωπος να αλλάξει την αιώνια τύχη του αδιαφορεί και οι περισσότεροι παίρνουν το θέμα της σωτηρίας της ψυχής τους επιπολαία , γελάνε και κάνουνε πλάκα. Σου εύχομαι εσύ τουλάχιστον να κάνεις την σωστή επιλογή και να εμπιστευτείς Αυτόν που ήρθε να συγχωρέσει τις αμαρτίες σου και να σου δώσει αιώνια ζωή και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις , ούτε σε αυτήν την ζωή ούτε στην αιωνιότητα !

  3. avatar Sg

   Μην πεις τίποτα. Θα απαντήσει.
   Ψάχνει πελατάκια.

   1. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

    (1/2) Αντί να αναρωτιέσαι αν εγώ ψάχνω ¨πελατάκια¨ όπως λες μήπως θα ήταν καλύτερα και πιο ψυχοφέλιμο για εσένα να αναρωτιόσουν αν σήμερα εσύ έφευγες από αυτήν την ζωή (και όπως μας λέει η Αγία Γραφή ) και συναντούσες τον Δημιουργό σου που θα περνούσες την αιωνιότητα σου; Γιατί αν δεν έχεις τακτοποιηθεί με τον Ιησού Χριστό που ήρθε και πέθανε για τις αμαρτίες σου και αναστήθηκε για την δικαίωση σου τότε μην έχεις καμία αμφιβολία για το μέρος που θα πας (δες Ματθαίο 15:13-14).
    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί αστειεύονται και παριστάνουν τους ¨έξυπνους¨ και αν τους ρωτήσεις αν πιστεύουν στην ανάσταση και αν ξέρουν που θα πάνε στην αιωνιότητα δεν ξέρουν να σου απαντήσουν.
    Και ο Ιησούς Χριστός το έθεσε τόσο πρακτικά όταν είπε [36 Επειδή τι θέλει ωφελήσει τον άνθρωπον, εάν κερδήση τον κόσμον όλον και ζημιωθή την ψυχήν αυτού; 37 Η τι θέλει δώσει ο άνθρωπος εις ανταλλαγήν της ψυχής αυτού; 38 Διότι όστις αισχυνθή δι' εμέ και διά τους λόγους μου εν τη γενεά ταύτη τη μοιχαλίδι και αμαρτωλώ, και ο Υιός του ανθρώπου θέλει αισχυνθή δι' αυτόν, όταν έλθη εν τη δόξη του Πατρός αυτού μετά των αγγέλων.] Μάρκο ευαγγέλιο 8:36-38 και ….

   2. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

    (2/2) και αλλού είπε για έναν άνθρωπο που έκανε τους υπολογισμούς του χωρίς να λογαριάζει τον Θεό [19 και θα πω στην ψυχή μου: Ψυχή μου, έχεις πολλά αγαθά αποταμιευμένα για πολλά χρόνια· αναπαύου, φάε, πιες, ευφραίνου. 20 Και ο Θεός είπε σ' αυτόν: Άφρονα, αυτή εδώ τη νύχτα απαιτούν από σένα την ψυχή σου· όσα λοιπόν ετοίμασες, τίνος θα είναι; 21 Έτσι θα είναι όποιος θησαυρίζει στον εαυτό του, και δεν πλουτίζει στον Θεό.] Λουκάς 12:19-21.
    Έτσι αντί να αναρωτιέσαι αν εγώ ψάχνω για ¨πελατάκια¨ σκέψου μήπως εσύ είσαι ήδη ο καλύτερος πελάτης των ψεμάτων του διαβόλου που σου λέει ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς με τα Λόγια του Ιησού Χριστού και της σωτηρίας της ψυχής σου εκτός και αν είσαι σε κάποια διατεταγμένη υπηρεσία για να κάνεις τους ανθρώπους να μη ασχοληθούν με το τι λέει η Αγία Γραφή για διάφορα θέματα και για το πώς μπορούν να σωθούν και να έχουν αιώνια ζωή με τον Θεό της Αγίας Γραφής όποτε εμπίπτεις σε μια ακόμα χειρότερη κατηγορία γι αυτό πρόσεξε γιατί θα κριθείς και ανάλογα ( δες Ματθαίο 23:13-15, Ρωμαίους 1:32, Πράξεις Αποστόλων 8:8-23 και Αποκάλυψη 22:15).

 2. avatar irontriangle

  Βοήθεια μας........

 3. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα για το τι λέει η Αγία Γραφή για το δώρο της ζωής αλλά και για την αυτοκτονία. Είναι κρίμα άνθρωποι να χάνουν την ζωή τους άδικα κάνοντας αυτοκτονία αλλά είναι πολύ πιο άδικο άνθρωποι να πεθαίνουν (είτε από φυσικό θάνατο είτε από αυτοκτονία) και να μην έχουν γνωρίσει τον αναστημένο Ιησού Χριστό σαν Σωτήρα του και φάγοντας από αυτήν την ζωή να πηγαίνουν στην αιώνια απώλεια. Επειδή δεν θα ήθελα κανένας συνάνθρωπος μας να πεθάνει και να χαθεί αιώνια θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τι λέει ο Λόγος του Θεού , η Αγία Γραφή για την αυτοκτονία. Ο θάνατος δεν είναι το τέλος της ύπαρξης του ανθρώπου αλλά η αρχή μιας αιωνιότητας που θα συναντήσει ο άνθρωπος και καλό είναι πριν φύγει ο κάθε άνθρωπος από αυτήν την ζωή να ξέρει τι τον περιμένει αλλά και πως μπορεί να έχει χαρά και ειρήνη όταν συναντήσει τον Δημιουργό του και όχι φόβο ή τρόμο επειδή σε όλη την επίγεια ζωή του αγνόησε την αγάπη, την δικαιοσύνη και το άγιο θέλημα ενός άγιου Θεού, του Θεού της Αγίας Γραφής, ο ποιος είναι και ο μόνος αληθινός Θεός που δημιούργησε τον άνθρωπο και δεν σταμάτησε ποτέ να παρεμβαίνει στην ανθρώπινη ιστορία και να θέλει να Τον γνωρίσουμε και να έχουμε μια σχέση αγάπης μαζί Του.

  1. avatar Sg

   Κόψε τη διαφήμιση ρε παραδόπιστε «χριστιανέ».

 4. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  Όταν ο Ιησούς Χριστός μίλησε για τον διάβολο (που υπάρχει διάβολος όπως υπάρχει+ο Θεός που μας δημιούργησε+είναι ο Θεός της Αγίας Γραφής) είπε ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του διαβόλου [ ο κλέφτης (= διάβολος) δεν έρχεται παρά μόνο για να κλέψει,να θανατώσει+να απολέσει] δες Ιωάννη 10:10 +επίσης [ο διάβολος ήταν από την αρχή ανθρωποκτόνος+δεν μένει στην αλήθεια,διότι αλήθεια δεν υπάρχει μέσα του.
  Όταν λέει ψέματα από μέσα του μιλάει,διότι είναι ψεύτης+ο πατέρας του ψέματος] Δες Ιωάννη 8:44. Από τα λόγια αυτά καταλαβαίνουμε ότι ο διάβολος είναι αυτός που θέλει τον θάνατο του ανθρώπου. Για αυτό+βάζει ζήλια,κακία+πονηριά μέσα στον άνθρωπο που απορρίπτει την αλήθεια του Θεού ώστε να σκοτώνει ο ένας τον άλλο.Σε κάποιες περιπτώσεις βάζει στον άνθρωπο την σκέψη ότι έτσι που κατάντησε η ζωή του δεν αξίζει η ζωή του+καλύτερα να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριο του κάνοντας αυτοκτονία. Και ο άνθρωπος που έχει κάνει αυτοκτονία να ξέρουμε ότι έπεσε θύμα των σκέψεων που του έβαλε ο διάβολος και σπατάλησε την ευκαιρία που είχε κάνοντας το αδιανόητο δηλαδή την αυτοκτονία. Και το χειρότερο για αυτόν θα είναι όταν στην ανάσταση όλων των νεκρών θα θερίσει το αποτέλεσμα της επιλογής του στην αιωνιότητα.Ας δούμε αντίθετα τι καλύτερο έχει να μας προσφέρει ο Ιησούς Χριστός, που είναι ο Κύριος των κυρίων και ο Βασιλιάς των βασιλιάδων [Εγώ όμως ήλθα για να έχουν οι άνθρωποι ζωή,+μάλιστα να την έχουν με αφθονία] Ιωάννης 10:10.Οπότε ο καθένας μας ας επιλέξει ποιον θέλει να ακολουθήσει+ποιον όχι.

  1. avatar Theofrastos

   Τι πίνεις ρε φιλε...?

 5. avatar ηδωνης

  καλο παραδεισο αν και δεν συμφωνω με την πραξη σου.. γιατι ρε φιλε αλλα δυο παιδια εχεις αυτα δεν τα σκεφτικες?? το κακο εγινε δλδ γιατι να το κανεις χειροτερο??? ο θεος να σε συγχωρεσει..

  1. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

   Άραγε έχεις διαβάσει ποτέ τον Λόγο του Θεού; Έχεις ενδιαφερθεί ποτέ σου για την δική σου σωτηρία και που θα περάσεις εσύ την αιωνιότητα σου; Άραγε ξέρεις ποιος είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος κάποιος να έχει ειρήνη και αιώνια ζωή με τον Θεό; Ή ζεις με το σκεπτικό (όπου πάνε οι περισσότεροι άνθρωποι ας πάω και εγώ. Δεν με ενδιαφέρει να μάθω κάτι περισσότερο). Είναι ψέμα και από τον διάβολο να δίνεις σε κάποιον ψεύτικη ελπίδα ότι μπορεί να σωθεί και να πάει στον παράδεισο (για τον οποίο μας μιλάει η Αγία Γραφή) όταν έχει κάνει αυτοκτονία. Καλύτερα να ξέρουμε την αλήθεια, να την ζούμε και να την λέμε και σε άλλους. Είναι ο μόνος τρόπος να σωθούμε εμείς και να σωθούν και άλλοι πριν να είναι αιωνίως αργά και ο ανθρωποκτόνος διάβολος τους σπρώξει στην απογοήτευση, στην απελπισία και στην αυτοκτονία.

 6. avatar Αντιγαβρος

  Ο θεός σου "είναι"(αν υπήρχε) ένα σαδιστικό γουρούνι????????☠️????????????

  1. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

   Από τα λόγια σου συμπεραίνω ότι δεν είσαι σίγουρος αν υπάρχει Θεός ή όχι (μιλάμε για τον Θεό της Αγίας Γραφής και όχι τον Θεό και τις θρησκείες που οι άνθρωποι έφτιαξαν στα μέτρα τους και σύμφωνα με τις αμαρτωλές επιθυμίες τους). Και αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Θεός και τι ακριβώς έχει πει , τι ακριβώς δώρα έχει στον κάθε άνθρωπο, και τι έχει κάνει για την σωτηρία και την ευτυχία του κάθε ανθρώπου πως μπορείς να μιλάς έτσι για κάποιον που δεν γνωρίζεις και όμως Αυτός σε κρατά στα χέρια του και επιτρέπει στο οξυγόνο να μπαίνει στα πνευμόνια σου και να σου δίνει ζωή; Πως θα σου φαινόταν κάποιος που δεν σε συνάντησε ποτέ να πηγαίνει σε κάποιους γνωστούς σου ή στην γειτονιά σου και να λέει ψέματα και τα χειρότερα λόγια για σένα ; Είναι δικαίωμα σου να μην πιστεύεις στον Θεό της Αγίας Γραφής (γιατί ο ίδιος ο Θεός σου έχει δώσει αυτό το δικαίωμα μαζί με την ελευθερία και την λογική ώστε να κρίνεις και να διαλέγεις το σωστό και το συμφέρον σου). Όμως δεν σε συμφέρει να αγνοείς έναν Θεό που υπάρχει και ακόμα χειρότερα δεν σε συμφέρει καθόλου να μιλάς άσχημα και περιφρονητικά για κάποιον που κρατά την αιωνιότητα σου στα χέρια και στην κρίση του. Δεν σε καταδικάζω απλά σε ενημερώνω γιατί δεν θα ήθελα κάνεις συνάνθρωπος μου να χαθεί ή να πάει σε αιώνια κόλαση επειδή δεν άκουσε ποτέ την αλήθεια, δεν διάβασε ποτέ το Ευαγγέλιο ο ίδιος ή γιατί οι ψεύτικοι αντιπρόσωποι του Θεού του έχουν δώσει μια ψεύτικη και διαστρεβλωμένη εικόνα του ποιος είναι ο αληθινός Θεός+πόσο πολύ μας αγαπάει.

 7. avatar Μήτσος 67

  Η πιο σκληρή δοκιμασία των γονέων.
  Οι γονείς δίνουν ζωή στα παιδιά τους τα φροντίζουν τα προστατεύουν μέχρι να μπορούν μόνα τους να ανταπεξέλθουν στη ζωή. Ο άνθρωπος αυτός απλά δεν άντεξε στην δοκιμασία αυτή. Υπάρχουν γονείς που δεν δείνουν δεκαράκι για τα παιδιά τους όπως και παιδιά που κάνουν το ίδιο για τους γονείς. Όλοι κρίνονται κάποια στιγμή και κάνουν <>. καλό παράδεισο με το παιδί του σε αυτόν τον άνθρωπο

 8. avatar Ο Θεος ξερει τι κανει

  Καλο ειναι οι σχολιαστες να μην αμφισβητουν τον Θεο. Ο,τι κανει το κανει για καποιο λογο.

  1. avatar Και ο Χίτλερ

   Για κάποιο λόγο τα έκανε.

  2. avatar διαολος

   Καλό το παραμύθι για μικρά παιδια,..............

  3. avatar Σίσυφος

   Το θεό δεν τον αμφισβητώ. Τη θρησκεία αμφισβητώ που μέμφεται την αυτοχειρία.
   Όσο για τα θέλω μας (ελευθερία βούλησης κ.λ.π)
   που γράφεται πιο κάτω άστο γιατί κάνει τζίζ.

 9. avatar Β.ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

  Είναι τουλάχιστον φρικιαστικό. Κάθε μέρα έχουμε τουλάχιστον μια αυτοκτονία στην Έλλάδα. Χώρια τις δολοφονίες, τις παιδοκτονίες κλπ. Πόση απαγοήτευση πια στον κόσμο?

 10. avatar Καλό παράδεισο καλέ μας.

  Πήγε να συναντήσει το βλαστάρι του. Δεν άντεξε τη δοκιμασία
  του Θεού. Αυτός φταίει που τον έκανε ευάλωτο ο πλάστης του?
  Υπάρχει κάποιος σοφός να απαντήσει?

  1. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

   Γεια σου.Επειδή μελετάω καθημερινά τον Λόγο του Θεού την Αγία Γραφή με πίστη ότι μας μιλάει ο ίδιος ο Θεός μέσα από την Αγία Γραφή+με διάθεση να εφαρμόσω αυτά που διαβάζω μπορώ να σου πω μετά βεβαιότητας ότι δεν φταίει ο Θεός όταν κάποιος αυτοκτονεί,ούτε θέλει ο Θεός να αυτοκτονούν οι άνθρωποι.Ο Θεός έδωσε την ζωή +αν ο Αδάμ+η Εύα δεν αμάρταναν οι άνθρωποι θα ζούσαν αιώνια.Όμως αυτό που έχασαν οι πρωτόπλαστοι με την παρακοή τους ο Ιησούς Χριστός με την δική του υπακοή+την δική του θυσία μας το δίνει πίσω:Την κοινωνία με τον Θεό+την αιώνια ζωή.Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να μας δώσει ζωή+μάλιστα ζωή με αφθονία.Όμως ο διάβολος θέλει να κάνουμε αμαρτίες για να έχει δικαίωμα πάνω μας+μια μέρα να μας πάρει μαζί του στην αιώνια κόλαση.Ο διάβολος σε αυτό το πράγμα μόνο βρίσκει ευχαρίστηση.Να κάνει τους ανθρώπους να υποφέρουν+να πάρει όσους περισσότερους μπορεί στην κόλαση. Για αυτό+άλλες φορές βάζει κάποιον να σκοτώσει τον συνάνθρωπο του ή βάζει τόση απελπισία, τόση απαγοητευση ή καταντά τον άνθρωπο ερείπιο από τα πάθη+τις αμαρτίες του+στο τέλος του ψυθιριζει (τώρα έτσι που έγινε η ζωή σου δεν αξίζει να ζεις.Δεν αυτοκτονείς καλύτερα να δώσεις τέλος στο μαρτύριο σου) +βέβαια είναι ένα ακόμα ψέμα του διαβόλου για να πάρει την πολύτιμη ψυχή του ανθρώπου στην κόλαση.Ας μην παίζουμε το παιχνίδι του διαβόλου.Ας μην επιτρέψουμε κανένας συνάνθρωπος μας να αυτοκτονεί επειδή δεν γνωρίζει τον Λόγο του Θεού+τις αιώνιες συνέπειες της πράξης του.Ας επιλέξουμε όλοι την (αιώνια) ζωή που δίνει ο Ιησούς.

  2. avatar κωστας κωστακης

   ο πλαστης μας εκανε τελειους...τα θελω μας ειναι το προβλημα....

  3. avatar διαολος

   +1

  4. avatar ΕΒΕΛΙΝ

   ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΡΗΤΟ Ο ΧΑΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΣΤΗ ΠΟΔΙΑ. Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

   1. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

    Άραγε έχεις διαβάσει ποτέ τον Λόγο του Θεού; Έχεις ενδιαφερθεί ποτέ σου για την δική σου σωτηρία και που θα περάσεις εσύ την αιωνιότητα σου; Άραγε ξέρεις ποιος είναι ο ένας και μοναδικός τρόπος κάποιος να έχει ειρήνη και αιώνια ζωή με τον Θεό; Ή ζεις με το σκεπτικό (όπου πάνε οι περισσότεροι άνθρωποι ας πάω και εγώ. Δεν με ενδιαφέρει να μάθω κάτι περισσότερο). Είναι ψέμα και από τον διάβολο να δίνεις σε κάποιον ψεύτικη ελπίδα ότι μπορεί να σωθεί και να πάει στον παράδεισο (για τον οποίο μας μιλάει η Αγία Γραφή) όταν έχει κάνει αυτοκτονία. Καλύτερα να ξέρουμε την αλήθεια, να την ζούμε και να την λέμε και σε άλλους. Είναι ο μόνος τρόπος να σωθούμε εμείς και να σωθούν και άλλοι πριν να είναι αιωνίως αργά και ο ανθρωποκτόνος διάβολος τους σπρώξει στην απογοήτευση, στην απελπισία και στην αυτοκτονία.

    1. avatar Sg

     Είπαμε. Κόψε λάσπη.

     1. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

      (Χτυπησον μεν , άκουσον δε). Και όμως αυτό που νομίζεις λάσπη είναι η αλήθεια. Αν δεν με πιστεύεις διάβασε την Καινή Διαθήκη σου. αν δεν έχεις κοίτα να προμηθευτείς μια. Πολλοί αληθινοί χριστιανοί την δίνουν δωρεάν.βεγω προσωπικά δίνω χιλιάδες Καινές Διαθήκες στους συνανθρώπους μου. Η Καινή Διαθήκη λέει (όποιος πιστεύει στον Ιησού Χριστό και στην ανάσταση θα σωθεί) Δες Ιωάννη 3:16 και Ρωμαίους 10 κεφάλαιο και επίσης (όποιος πιστεύει στον Ιησού Χριστό δεν θα ντροπιαστεί). Σου εύχομαι να κάνεις την σωστή επιλογή πριν να είναι αργά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει