Έρευνα για να λυθεί το μυστήριο με τα κλεμμένα αλβανικά διαβατήρια στην Αθήνα

Η κλοπή έγινε στις 13 Φεβρουαρίου, αργά το βράδυ, στο Θησείο


ΕΛΛΑΔΑ
15:41
20/03/2019
Έρευνα για να λυθεί το μυστήριο με τα κλεμμένα αλβανικά διαβατήρια στην Αθήνα
2
loading

Μια περίεργη υπόθεση που αφορά την κλοπή 100 αλβανικών διαβατηρίων στην Ελλάδα πριν από περίπου έναν μήνα απασχολεί σήμερα τα αλβανικά ΜΜΕ. Για την υπόθεση, το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών Υποθέσεων ξεκίνησε έρευνα, προκειμένου να εξακριβωθούν οι αιτίες και οι υπεύθυνοι του συμβάντος.

Πηγές στην Αθήνα ανέφεραν πως αλβανικά διαβατήρια είχαν κλαπεί στην οδό Ασωμάτων από όχημα διπλωματικής αποστολής.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως με εντολή του υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας παύθηκε ο πρόξενος της Αλβανίας στα Ιωάννινα, Πέρβιν Τσικούρια ενώ η πρέσβειρα της Αλβανίας στην Ελλάδα, Αρντιάνα Χομπντάρι, ελέγχεται πειθαρχικά.

Σύμφωνα με παλιότερη ανακοίνωση του αλβανικού υπουργείου Εξωτερικών Υποθέσεων, το διπλωματικό όχημα οδηγούσε ο Τσικούρια. Ο πρόξενος είχε αναλάβει το έργο να μεταφέρει υπηρεσιακά τα διαβατήρια στην Αθήνα και να τα παραδώσει στην αλβανική πρεσβεία.

Η κλοπή έγινε στις 13 Φεβρουαρίου, αργά το βράδυ, στο Θησείο, όπου το όχημα του αλβανού πρόξενου υπέστη βανδαλισμούς.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar apla alvanoi

    XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

  2. avatar Sheep

    Εισαστε ρατσιστες εσεις της αστυνομιας

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει