Προπονητές, 400 θαυμαστές του τρεξίματος, αλλά και ειδικοί του αθλήματος, πολλές εκπλήξεις και μία υπέροχη διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνέθεσαν το 2ο adidas Open Run που πραγματοποιήθηκε στην παραλία Φαλήρου, στις 11 Ιουλίου.

Οι λάτρεις του αθλήματος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ακολούθησαν την adidas σε μία δροσιστική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα.

Το ραντεβού δόθηκε στη στάση τραμ Μπάτης και οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία! Δρομείς κάθε ηλικίας και φύλλου έτρεξαν, ελεύθερα χωρίς χρονόμετρο, παρέα με μέλη της adidas running team απολαμβάνοντας μία ακόμη εναλλακτική διαδρομή στην πόλη.

Μαζί τους, όπως κάθε φορά, ήταν και το προπονητικό team της adidas καθώς και ειδικοί, οι οποίοι μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες χρήσιμες συμβουλές.

Οι εκπλήξεις δεν έλλειπαν ούτε αυτή τη φορά καθώς σε επιλεγμένο σημείο της διαδρομής σιντριβάνι «ψέκαζε» με νερό τους δρομείς, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν από κοντά τα πιο πρόσφατα προϊόντα τρεξίματος της adidas.

Όμως το adidas Open Run είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό αθλητικό γεγονός… Η αγάπη για το τρέξιμο και η θετική διάθεση ένωσαν τους δρομείς σε μία μεγάλη running παρέα, αποδεικνύοντας πως το τρέξιμο μπορεί να γίνει διασκέδαση.

Το επόμενο adidas Open Run, θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.