Το νέο Lipton Green Ice Tea με γλυκαντικά από τη φυσική πηγή του φυτού Stevia κάνει την πρώτη του εμφάνιση αυτό το καλοκαίρι δίνοντας την ευκαιρία σε όσους αγαπάνε το παγωμένο τσάι, να δοκιμάσουν κάτι καινούριο και πολύ γευστικό με 30% λιγότερες θερμίδες και μία γλυκύτητα… φυσικής προέλευσης!

Το γλυκαντικό της φυσικής πηγής του φυτού Stevia χρησιμοποιείται εδώ και πολλές γενιές στη Νότια Αμερική ως γλυκαντικό των παραδοσιακών τσαγιών.

Είναι περίπου 200 – 300 φορές πιο γλυκό από τη ζάχαρη αλλά δεν έχει καθόλου θερμίδες! Έτσι έχει το πλεονέκτημα να μειώνει τα επίπεδα της ζάχαρης αλλά και τις θερμίδες του προϊόντος κατά 30%, διατηρώντας ωστόσο τη μοναδική γλυκιά γεύση του Lipton Green Ice Tea. Το νέο Lipton Green Ice Tea με γλυκαντικά από τη φυσική πηγή του φυτού Stevia είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες των 330 και 500 ml.

H Ράνια Κυριακού, Group Brand Manager του Lipton Ice Tea, δήλωσε: «Το Lipton Ice Tea, ηγέτης στην κατηγορία του πράσινου τσαγιού, προχώρησε στο λανσάρισμα του παγωμένου τσαγιού με γλυκαντικά από τη φυσική πηγή του φυτού Stevia, ανταποκρινόμενο στη συνολική δέσμευση του Lipton για μία “υγιεινή ενυδάτωση του οργανισμού”. Παράλληλα με το Lipton Green Ice Tea με γλυκαντικά από τη φυσική πηγή του φυτού Stevia προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ένα νέο και πολύ γευστικό παγωμένο τσάι, διευρύνοντας έτσι την γκάμα των επιλογών παγωμένου τσαγιού προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών φαν της κατηγορίας»!