Αναβίωσαν χθες το πρωί όσα έζησαν το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου ο Παντελής Παντελίδης και οι δύο συνεπιβάτιδές του. Χθες ο ειδικός τεχνικός σύμβουλος-ερευνητής ιχνών και εργαλείων πήγε στον ιδιωτικό χώρο που φυλάσσεται το τζιπ και έκανε αναπαράσταση του οχήματος. Ο εξειδικευμένος πραγματογνώμων έκανε φύλλο και φτερό την καμπίνα του οχήματος και προχώρησε σε εξετάσεις που θα αποσαφηνίσουν ποιος οδηγούσε εκείνο το πρωί, αναφέρει η Espresso.

Εξετάζοντας τα ίχνη που υπάρχουν στο εσωτερικό του μπορείς κανείς να διαπιστώσει πού και πώς χτύπησαν τα κάγκελα-λεπίδες κατά τη στιγμή του δυστυχήματος. Στη συνέχεια θα συσχετίσει τα ευρήματά τους με αυτά της Τροχαίας Ελληνικού και με τα αποτελέσματα της λήψης βιολογικού υλικού, ώστε να πει ακριβώς τι έγινε. Το πόρισμά του θα κατατεθεί εντός της εβδομάδας. «Ό,τι και να λένε ο Παντελής δεν οδηγούσε» έγραψε χθες στο Facebook ο φίλος του Σπύρος Ζωίτσας.

«Όταν ο οδηγός είναι υπό την επήρεια οινοπνεύματος οι παθόντες αποζημιώνονται από την ασφαλιστική εταιρεία» είπε ο δικηγόρος της 30χρονης Μυρσίνης Γιάννης Κωλέττης μετά τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών. «Αλλά η εταιρεία έχει το δικαίωμα να στραφεί με αγωγή εναντίον του οδηγού. Αν έχει αποβιώσει, στρέφεται εναντίον των κληρονόμων» πρόσθεσε.