Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που είχε πέσει στις γραμμές του συρμού στο Μετρό στη στάση «Ακρόπολη» αργά το βράδυ της Τετάρτης 30/04.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί η επιχείρηση του απεγκλωβισμού του από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με εννιά άνδρες και ένα όχημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας ηλικίας άνω των 60 είχε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι ενώ η σορός του παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.
Σε εξέλιξη επιχείρηση #απεγκλωβισμού ενός ατόμου απο το συρμό του ΜΕΤΡΟ, στο Σταθμό Ακρόπολη. Επιχειρούν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 30, 2025
Εξαιτίας του συμβάντος, οι σταθμοί Ακρόπολη και Συγγρού-Φιξ του Μετρό έκλεισαν, ενώ η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 γινόταν μόνο στα τμήματα Ελληνικό–Νέος Κόσμος και Σύνταγμα–Ανθούπολη.