Δικαιωμένη δηλώνει η πρεσβυτέρα του πατέρα Αντώνιου Σταματία Γεωργαντή αναφορικά με την επιστολή του ανήλικου, σύμφωνα με την οποία ο νεαρός ανακαλεί την προηγούμενη κατάθεσή του σε βάρος του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου για ασελγείς πράξεις.

«Σήμερα για πρώτη μέρα μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και μετά από όλη αυτή τη λάσπη που έχουμε υποστεί ο πατήρ Αντώνιος κι εγώ, που νιώθουμε ευτυχισμένοι γιατί ακριβώς αρχίζει να φαίνεται η αλήθεια δηλαδή είναι αυτή που ξέραμε ούτως η άλλος από την αρχή αλλά αυτή τη στιγμή επιβεβαιώνεται κιόλας» δήλωσε στην ΕΡΤ και πρόσθεσε ότι η ίδια και ο πατέρας Αντώνιος συγχωρούν τους δύο καταγγέλλοντες. «Έστω και λίγο αργά τα παιδιά αρχίζουν και καταλαβαίνουν το λάθος τους και αρχίζουν και μετανοούν γι’ αυτό και χάρηκα πάρα πολύ από τη δήλωση του μικρού γιατί ζήτησε να πάει αυτή η δήλωση κατευθείαν στον πατέρα Αντώνιο, του ζήτησε πολλές φορές συγνώμη και αυτό δείχνει ότι μετάνιωσε» συμπληρώνει η πρεσβυτέρα.

Παρόλα αυτά, η μητέρα του παιδιού που αρχικά οι πληροφορίες την ήθελαν να επιβεβαιώνει την επιστολή του νεαρού, η ίδια, σήμερα, είπε ότι ουδέποτε ανασκεύασε την αρχική του τοποθέτηση κάνοντας μάλιστα λόγο για πλαστογραφία του εγγράφου. «Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν υπάρχει η επιστολή. Είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» είπε στο Live News.

Ο πατέρας Αντώνιος κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και αναμένεται η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την παραπομπή του ή μη σε δίκη.