Στην deluxe version του άλμπουμ του Lil Koni, Antistress, ανακάλυψε πριν λίγες μέρες το νεανικό και όχι μόνο κοινό, το τραγούδι Tentacion, απογειώνοντάς το σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες μέσα σε λίγες ώρες!

Πρόκειται για το αποτέλεσμα της εκρηκτικής συνεργασίας του νεαρού καλλιτέχνη Lil Koni που μετρά σχεδόν μια δεκαετία στην ενεργό μουσική δράση και του γνωστού και αγαπητού τράπερ Τραννού. Με το release του έδωσε μια νέα οπτική στην ελληνική τραπ σκηνή καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι πολυεπίπεδο με επιρροές από την τέκνο και με μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών. Στο ίδιο μήκος και με αντίστοιχη καλλιτεχνική αξία, το βίντεο κλιπ που αποκαλύφθηκε σήμερα! Πώς θα γινόταν αλλιώς, βέβαια, αφού την καλλιτεχνική επιμέλεια και σύλληψη την είχε ο ίδιος ο Lil Koni που εκτός από μουσικός είναι και εικαστικός καλλιτέχνης, φοιτητής στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών. 

Το βίντεο κλιπ που αποτελεί μια υπερσύγχρονη παραγωγή γυρίστηκε εξολοκλήρου σε εξωτερικούς χώρους, από μια ομάδα κορυφαίων στο είδος τους δημιουργών και καλλιτεχνών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ εδώ: 

Directed by Mosquito 

Production Company DeafEye Films

Edited/VFX by Bodega

Production Manager : Kostis Marinis

DOP: Dionisis Levakis