Η δεύτερη σεζόν της σειράς «The Tailor – Ο Ράφτης» έρχεται και θα μπορούσε να πει κάποιος ότι χωρίζεται σε δύο μέρη.

Η πρώτη μισή αναφέρεται σε σεξ, αλκοόλ και ναρκωτικά, όπου μετά τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν, ο Πεϊαμί είναι καταθλιπτικός και διαλυμμένος ψυχολογικά.

Φαίνεται πως δεν αντιμετώπισε μόνο μια σφαίρα για λογαριασμό του καλύτερου του φίλου, αλλά έχασε επίσης την Εσβέτ, τον έρωτα της ζωής του.

Σχετικά με το δεύτερο μέρος όλα αφορούν την αποδοχή και την αντιμετώπιση του παρελθόνοτος. Τα μέλη της οικογένειας συγχωρούν ο ένας τον άλλον και όλα συνεχίζουν καλώς. Τα τελευταία επεισόδια έχουν μεγάλα κενά, καθώς η σειρά προχωράει βιαστικά για να φτάσει σε ένα ευτυχές τέλος.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Ισχύει πως πολλά πράγματα συμβαίνουν με τεμπέλικο τρόπο στη δεύτερη σεζόν, έτσι ώστε να προχωρήσουμε από το ένα γεγονός στο άλλο. Οι διάλογοι, είναι εξίσου χωρίς συνοχή και οι περισσότεροι από αυτούς απλώς ανακεφαλαιώνουν τι συνέβη στην προηγούμενη σεζόν.

Η δεύτερη σεζόν του “The Tailor” είναι πολύ συγκεκριμένη, καθώς εμφανίζει την επιστροφή ενός χαρακτήρα μέσα από μια εικόνα όπου πνίγεται και μετά «κολυμπάει\ προς τα πάνω. Όπως και στην πρώτη σεζόν, η δύναμη της δεύτερης βρίσκεται στις αφοσιωμένες ερμηνείες και την αφοσίωση στην τέχνη.

Κανένα σημείο δεν διαρκεί περισσότερο από ό,τι πρέπει και οι σκηνές κινούνται με ζωντάνο ρυθμό, και οι ηθοποιοί προσδίδουν ενέργεια στις ομιλίες και τις συμπεριφορές τους.

Η δεύτερη σεζόν του «The Tailor» δεν είναι τόσο εκνευριστική και όπως και η πρώτη είναι εύκολο το binge-watching. Ωστόσο, πολλά από αυτά φαίνονται αναξιόπιστα, και το σενάριο της φαίνεται σαν μια ανεπαρκής πρόχειρη πρόταση που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει περισσότερες πληροφορίες.