Με Βραζιλιάνικη υπογραφή, η σειρά Nagotiator κατάφερε να τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον. Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα που αφορούν την αστυνομική διαφθορά και συνεργασία με πανίσχυρες εγκληματικές συμμορίες εντός της ζωντανής πόλης του Σάο Πάολο.

Ο αρχηγός Γκαμπριέλ Μενκ είναι ο καλύτερος στις διαπραγματεύσεις στην αστυνομία, αλλά όταν γίνεται ο κύριος ύποπτος για την εξαφάνιση της γυναίκας του, μπορεί να σώσει τον εαυτό του;

Ο αρχηγός Γκαμπριέλ Μενκ είναι επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για την GATE, μια αστυνομική μονάδα που αναλαμβάνει την επίλυση κρίσιμων καταστάσεων σε ολόκληρο το Σάο Πάολο.

Ληστείες, απαγωγές, απόπειρες αυτοκτονίας και τρομοκρατικές απειλές, είναι εύθραυστες υποθέσεις γεμάτες αποφάσεις ζωής και θανάτου.

Η νέα Αντιστράτηγος Λάρα Σακούρ και ο Μενκ πρέπει τώρα να μάθουν να συνεργάζονται σε μια σειρά από απαιτητικές υποθέσεις, παρά την θέληση του Μενκ να εφαρμόσει τις ασυνήθιστες μεθόδους διαπραγμάτευσής του.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Δεν θυμάμαι να έχω παρακολουθήσει ξανά βραζιλιάνικη σειρά και γενικά κάποια σειρά με πορτογαλλική γλώσσα, Από τα πρώτα δύο επεισόδια πάντως που έκανε πρεμιέρα η σειρά, φαίνεται πως και οι βραζιλιάνικες παραγωγές μπάινουν δυνατά. Δεν είναι τυχαίο πως στην Λατινική Αμερική και Πορτογαλία προβάλεται μέσα από την Amazon.

Σεναριακά εντάσεται στο είδος τους αστυνομικού, αλλά η αλήθεια είναι πως πάρα πολύ καιρό είχα να δω κάτι με πρωταγωνιστή έναν διαπραγματευτή και όχι έναν ντετέκτιβ. Κάθε επεισόδιο είναι και διαφορετική ιστορία αλλά το backstory είναι που σου κρατά το ενδιαφέρον με τον θάντο της γυναίκας Γκάμπριελ αλλά και αν ο ίδιος έχει κάποια σχέση με αυτό.

Υποκριτικά όπως δείχνει η πρεμιέρα μάλλον θα είναι το δυνατό κομμάτι της σειράς όσον αφορά τον πρωταγωνιστή, καθώς κατά την άποψή μου ήτα πολύ καλός.

Σκηνοθετικά δεν έχει να δείξει ακόμα πολλά αν και με το επεναλαμβανόμενο μοτίβο μίας ομηρίας, δεν ξέρω αν θα έχει και πολλά περιθώρια στην πορεία. Βέβαια όσα είναι να δείξει σκηνοθετικά το κάνει σωστά.

Όπως είπαμε και στην αρχή το Negotiator είναι μία σειρά που σου τραβά το ενδιαφέρον και φαίνεται αρκετά υποσχόμενη για ένα καλό αποτέλεσμα, χωρίς να θέλει ή και να μπορέσει να κάνει και την μεγάλη διαφορά.

Στην χώρα μας η σειρά είναι διαθέσιμη στην COSMOTE TV με τα επεισόδια να προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο COSMOTE SERIES HD.