Η Meadow Walker αποκάλυψε ότι θα κάνει μια μικρή εμφάνιση στην επερχόμενη ταινία περιπέτειας – δράσης Fast X. Την αποκάλυψη έκανε με μια ανάρτηση που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram το πρωί της Πέμπτης.

Το 24χρονο μοντέλο μοιράστηκε μια εικόνα από την ταινία που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα και την έδειχνε να εμφανίζεται σε μια σκηνή που γυρίστηκε μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Η Meadow Walker έγραψε, επίσης, μια μακροσκελή δήλωση στη λεζάντα της ανάρτησής της για να εκδηλώσει τα συναισθήματά της σχετικά με το Fast & Furious, στο οποίο πρωταγωνιστούσε παλαιότερα ο αείμνηστος πατέρας της, Paul Walker.

Η Walker ξεκίνησε γράφοντας: «Το πρώτο Fast κυκλοφόρησε όταν ήμουν ενός έτους! Μεγάλωσα στο πλατό παρακολουθώντας τον πατέρα μου, τον Vin, την Jordana, τη Michelle, τον Chris και άλλους στις οθόνες. Χάρη στον πατέρα μου, γεννήθηκα στην οικογένεια του fast». Η ίδια συνέχισε να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς τον σκηνοθέτη του Fast X, Louis Leterrier, που την συμπεριέλαβε στο πρότζεκτ.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα θα είμαι κι εγώ εκεί πάνω. Με εκείνους που ήταν κοντά μου για να με δουν να μεγαλώνω. Σας ευχαριστώ @louisleterrierpro για την καλοσύνη, την υπομονή και την υποστήριξή σας. Νιώθω σαν να είστε μέλος της οικογένειας από τότε που ξεκινήσαμε», έγραψε.

Το μοντέλο ολοκλήρωσε γράφοντας «είμαι τόσο ευλογημένη που μπορώ να τιμήσω την κληρονομιά του πατέρα μου και να το μοιραστώ αυτό μαζί του για πάντα x Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

Το Fast X έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στο κοινό στις 19 Μαΐου του 2023. Θα αποτελέσει τη δέκατη δόση του μακροχρόνιου Fast & Furious και η συνέχειά του έχει προγραμματιστεί για το 2025.