Μια ιστοσελίδα προσφέρει αμοιβή 1.000 δολαρίων και αναζητάει ένα άτομο για να παρακολουθήσει όλες τις ταινίες του franchise «Fast And Furious» σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για το FinanceBuzz, το οποίο σε σχετικό δημοσίευμα-αγγελία τονίζει πως ο θεατής θα πρέπει να είναι πολίτης των ΗΠΑ και άνω των 18 ετών, με την προθεσμία στις αιτήσεις να είναι μέχρι τις 19 Μαΐου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 26 Μαΐου και μέσα σε δύο εβδομάδες θα πρέπει να δει όλες τις ταινίες.

Μπορεί να τις παρακολουθήσει διαδικτυακά ή να τις νοικιάσει, αρκεί να γίνει νόμιμα και να μπορεί να το αποδείξει. Επιπλέον, το «Fast X» θα πρέπει να το δει σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα.

Επίσης, θα πρέπει να καταγράψει τις ζημιές από κάθε τροχαίο ατύχημα που συμβαίνει σε κάθε ταινία, όπως και πληροφορίες για τα αυτοκίνητα που εμπλέκονται. Αυτό, γιατί ο ιστότοπος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα ευρήματα για να εκτιμήσει τον ασφαλιστικό αντίκτυπο της αλόγιστης οδήγησης του παγκόσμιου franchise δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Ως μπόνους, θα λάβετε μια υγιή εκπαίδευση σχετικά με την αξία της οικογένειας», αναφέρει χαρακτηριστικά το FinanceBuzz και τονίζει ότι πέρα από τα 1.000 δολάρια, θα προσφερθούν ακόμη 100 δολάρια για έξοδα streaming, εισιτηρίων σινεμά και σνακ.