Πριν καν πέσει η νύχτα, πάνω από 30.000 άνθρωποι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά τη μεγαλειώδη συναυλία των Scorpions με τον Alice Cooper.

Θρυλικές επιτυχίες όπως το «Wind of Change» αλλά και το πιο πρόσφατο «Poison» έκαναν το OAKA να σειστεί αλλά και τα social media να γεμίσουν από βίντεο όσων βρισκόντουσαν εκεί.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας βρέθηκαν στη συναυλία για να βιώσουν την απόλυτη ροκ εμπειρία υπό τους ήχους των τραγουδιών που αποτελούν ύμνους στο συγκεκριμένο είδος.

Για περισσότερες από τρεις ώρες, οι νότες ξεχείλιζαν στο ΟΑΚΑ από τους master της ροκ μουσικής, το θρυλικό συγκρότημα Scorpions και τον εκρηκτικό Alice Cooper.

Η μεγαλειώδης συναυλία ξεκίνησε στις 19:30 και πριν πέσει το σκοτάδι, ο Alice Cooper βγήκε στην σκηνή. Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε ξέφρενα χειροκροτήματα ενώ όπως φαίνεται και στα βίντεο που έχουν κατακλύσει τα social media, ο Alice Cooper φορούσε μαύρο δερμάτινο παντελόνι και κόκκινο βελουτέ φράκο σακάκι ενώ στο χέρι του κρατούσε ένα μαστίγιο.

Με την χαρακτηριστική του φωνή, ερμήνευσε τις επιτυχίες του και ο κόσμος παραληρούσε στο άκουσμα τους ενώ εκεί που πραγματικά έγινε χαμός, ήταν όταν είπε το «Poison».

Μετά τον Alice Cooper, στην σκηνή, και ενώ το σκοτάδι είχε πέσει, βρέθηκαν στην σκηνή οι Scorpions όπου πραγματοποίησαν το 27ο κατά σειρά live τους επί ελληνικού εδάφους.

Τα χειροκροτήματα και οι φωνές του κόσμου που τραγουδούσε μαζί τους έκανε το ΟΑΚΑ να «τρίξει».