Τα γυρίσματα του The Last of Us συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και τώρα στην επιφάνεια έρχεται η πρώτη ανεπίσημη ματιά στον Pedro Pascal ως Joel. Όπως θα δείτε παρακάτω δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την ομοιότητα του με τον χαρακτήρα από το παιχνίδι καθώς φοράει μάσκα αλλά με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως έχει το ντύσιμο και το μαλλί μοιάζει αρκετά με τον παιχνίδι.

Σύμφωνα με αναφορές γύριζαν μια σκηνή όπου κάποιος πυροβολούσε τον προς τους Joel και Ellie ωστόσο για την ώρα δεν έχουμε κάποια φωτογραφία από την τηλεοπτική Ellie. Η ίδια πηγή όμως αναφέρει πως η ομοιότητα στα μαλλιά και λοιπά στοιχεία είναι πιστή στο παιχνίδι. Επίσης επισημαίνει, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr πως ο «Joel» φορούσε ένα σακίδιο και είχε μια καραμπίνα στον ώμο ενώ η «Ellie» φορούσε μια κόκκινη ζακέτα και άσπρο μπλουζάκι.

Η σειρά φαίνεται πως θα ακολουθεί πιστά το παιχνίδι και αυτό φέρνει αισιοδοξία στους Fans. Την σειρά δημιουργούν ο Graig Mazin και ο Neil Druckmann ο οποίος έχει επιβεβαιώσει πως η σειρά θα έχει και στοιχεία που κόπηκαν από το παιχνίδι. Η σειρά δεν έχει επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας αλλά αναμένεται στα τέλη του 2022.