Με όνομα εμπνευσμένο από το ομώνυμο τραγούδι των Aerosmith, το Rag Doll είναι μία από τις νέες αφίξεις στο Αιγάλεω -λειτουργεί από τα μέσα Ιανουαρίου 2015-, λίγο πιο πάνω από τη στάση μετρό Αιγάλεω (μπλε γραμμή), που θα προκαλέσει εντυπώσεις.

Πρόκειται για ένα από εκείνα τα μαγαζιά που σίγουρα θα συζητηθεί τόσο για το concept όσο και για τη φιλοσοφία του. Το all day στέκι λοιπόν, παίζει μόνο post modern μουσική -αυτό γίνεται αντιληπτό και από τον χαρακτηρισμό του- με swing, rock n roll, rock και funk μουσικές να πρωταγωνιστούν στις επιλογές του dj, ο οποίος βρίσκεται σε καθημερινή βάση πίσω από τα decks.

Στο χώρο κυριαρχεί η βιομηχανική αισθητική με βασικά στοιχεία του τις τσιμεντένιες επιφάνειες, τις λεπτομέρειες από τούβλο και τα βαρέλια- τραπέζια στο κέντρο του χώρου.

Η μπάρα του δίνει μεγάλη βάση στα cocktails, γι αυτό στη λίστα του θα βρείτε 17 signature cocktails δια χειρός του Ορέστη Ρούτση, πέραν των κλασικών και modern classic που βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Tip: Περιμένουμε με ανυπομονησία τα live events που είναι στα άμεσα σχέδιά του.

Info

Καθημερινά: 11.00-02.00
Τιμές: 3,50 ευρώ (cappuccino), 6,50 ευρώ (ποτό), 9 ευρώ (cocktail)

Χρυσοστόμου Σμύρνης 20, Αιγάλεω
Τηλ. 6947 932180
www.facebook.com/ragdoll.rockbar


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!