Κάθε λόγο για να χαίρονται έχουν οι τηλεθεατές που αγάπησαν τη μίνι σειρά «Your Honor» καθώς, μάλλον, ανέλπιστα το Showtime έδωσε το «πράσινο φως» για να προβληθεί και δεύτερη σεζόν!

Το δίκτυο, σύμφωνα με το lordoftheseries.gr, επιβεβαίωσε πως η σειρά θα επιστρέψει μέσα στο 2022 με 10 ολοκαίνουργια επεισόδια και τον Bryan Cranston στο βασικό ρόλο του δικαστή Michael Desiato, ο οποίος του χάρισε και υποψηφιότητα για τις Χρυσές Σφαίρες.

Υπόθεση

Ο χήρος Michael Desiato (Bryan Cranston) είναι ένας από τους πιο ευυπόληπτους δικαστές της Ν. Ορλεάνης. Συχνά, βλέπουμε να χρησιμοποιεί περίεργες μεθόδους στην εργασία του, ώστε να είναι αδέκαστος στην απονομή δικαιοσύνης. Ώσπου ο μοναχογιός του, Adam (Hunter Doohan), εμπλέκεται σ’ ένα φονικό τροχαίο, αποκαλύπτει την αλήθεια στο πατέρα του και από κει και πέρα ξεκινάνε οι περιπέτειες για το δικαστή μας.

Η πλοκή είναι πολύ απλή: Πόσο μακριά θα φτάσει ο Desiato για να προστατεύσει τον γιο του; Σε δέκα επεισόδια βλέπουμε τον Desiato να προσπαθεί να καλύψει τον Adam, εμπλέκοντας και τον φίλο/κουμπάρο του Charlie (Isiah Whitlock Jr.), ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος. Παράλληλα, βλέπουμε τις αστυνομικές έρευνες και τις κινήσεις της οικογένειας του θύματος, των Baxter. Επομένως, ολόκληρη η σειρά είναι για το πώς ο Desiato, ο οποίος παρουσιάζεται εν συντομία ως ένας από τους πιο ενάρετους δικαστές της Νέας Ορλεάνης, εμπλέκεται σε μια μεγάλη περιπέτεια εξαπάτησης και ψεμάτων.