Η εκπληκτική 6η σεζόν του Fear The Walking Dead ήρθε στο τέλος της και η συνέχεια της σειράς αναμένεται εξίσου δυναμική.

Όπως γράφει το Lordoftheseries.gr η αναμονή για την 7η σεζόν δεν θα είναι και τόσο μεγάλη. Οι Showrunners της σειράς άρχισαν να δίνουν κάποιες λεπτομέρειες για την επόμενη σεζόν και τα νέα ανεβάζουν τις προσδοκίες! Αρχικά η 7η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2021.Ακριβής ημερομηνία για την πρεμιέρα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα αλλά είναι εύλογο να υποθέσουμε πως θα ξεκινήσει μετά τα 8 πρώτα επεισόδια της 11ης σεζόν του The Walking Dead που κάνει πρεμιέρα στις 22 Αυγούστου. Μάλιστα οι δηλώσεις αποκαλύπτουν πως η σειρά δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί στην 7η σεζόν. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες δηλώσεις σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε από την 7η σεζόν.

Η Alicia που δεν είδαμε στο Finale της 6ης σεζόν αναμένεται να έχει πιο ηγετικό ρόλο στην 7η. Μάλιστα η λογική λέει πως θα ηγείται όσους έμειναν μαζί της στο καταφύγιο.

Μεγάλο κομμάτι της ιστορίας θα είναι η προσαρμογή των χαρακτήρων σε αυτό το νέο περιβάλλον. Μετά την πυρηνική καταστροφή από το φινάλε της 6ης οι χαρακτήρες μας θα πρέπει να αντιμετωπίσουν νέες συνθήκες. Περιορισμένοι πόροι, τοξικός αέρας, όξινη βροχή, καταστραμμένα μέρη αλλά και νέα ήδη Walkers λόγο της ραδιενέργειας θα έρθουν στην επιφάνεια. Φυσικά αυτό υπόσχεται να το αναλάβει ο μάγος των εφέ και make up Greg Nicotero. Να θυμίσουμε πως η Grace ανέφερε επιπτώσεις παρόμοιες με την Χιροσίμα, Ναγκασάκι και Τσερνομπίλ οπότε επιπτώσεις αυτής της έκρηξης είναι κάτι που θα μας απασχολήσει αρκετά.

Ο Lennie James είπε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει πολλά άλλα ο Morgan κάνει κάτι στην 7η σεζόν που τον έχει ξαφνιάσει και ανυπομονεί να το δούμε.

Το CRM θα μας απασχολήσει αλλά δεν ξέρουμε πόσο μεγάλο μέρος της πλοκής θα είναι. Από την στιγμή που τους είδαμε να επεμβαίνουν σε μια δυσκολη κατάσταση σίγουρα η ύπαρξη τους είναι κάτι που εκτέθηκε στο “γενικό σύνολο” της σειράς. Μένει να δούμε τι ρόλο θα παίξει στην συνέχεια της. Το σίγουρο είναι ότι η επιστροφή της Isabelle είναι πολύ πιθανή μάλιστα οι Showrunners θέλουν να εξερευνήσουν περαιτέρω την σχέση της με την Althea.

Το κομμάτι Madison για το Fear TWD είναι ένα άλυτο μυστήριο που κάθε χρόνο δεν λέει να κλείσει και οι Showrunners φαίνεται να αφήνουν το ενδεχόμενο επιστροφής ανοιχτό. Μετά από πολλά στοιχεία στην 6η σεζόν ότι ίσως επιστρέψει, μια με το μυστήριο πίσω από το ποιός έσωσε τον Morgan και στην συνέχεια όλες οι αναφορές στο στάδιο που την “είδαμε” να πεθαίνει είχε φουντώσει τους Fans που θέλουν να την ξαναδούν στην σειρά.

Oι Showrunners λοιπόν ρωτήθηκαν αν το εκρηκτικό φινάλε της 6ης σεζόν κλείνει την πόρτα για την επιστροφή της στην σειρά. Εκείνοι για ακόμα μια φορά δεν έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση αφήνοντας υπονοούμενα.

Συγκεκριμένα δήλωσαν πως σαν χαρακτήρας θα είναι πάντα μέρος της Alicia αλλά και της δομής της σειράς αλλά η πόρτα δεν κλείνει σε καμία περίπτωση σε μια πιθανή επιστροφή της, αντιθέτως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πού το πάει η ιστορία. Γνώμη μας κρατήστε μικρό καλάθι γιατί φαίνεται σε αυτό το σημείο πως πρόκειται για δόλωμα ώστε να αναμένουν κάτι σημαντικό οι Fans.

Αυτά για την ώρα δείτε παρακάτω την πρώτη επίσημη εικόνα από την 7η σεζόν. Ένας ψημένος Walker σε ένα πυρηνικό περιβάλλον!