Η Porsche γιορτάζει, φέτος τα 50 χρόνια παρουσίας της 911. Στο πλαίσιο αυτό θέλησε να βγάλει και την καθιερωμένη έκδοση της GT3, με πιο αγωνιστικές επιδόσεις.

Η νέα λοιπόν GT3 είναι αναβαθμισμένη σε ιπποδύναμη και επιδόσεις, ενώ διαθέτει και ένα καινούργιο σύστημα ανάρτησης και διεύθυνσης των πίσω τροχών.

Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό μοτέρ των 3,8 λτ. αποδίδει για την περίσταση 475 ίππους, που μέσω της πισωκίνητης ώθησης φτάνει την τελική ταχύτητα των 315 χλμ./ώρα. Παράλληλα, ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δλ.

Επιπρόσθετα, η νέα ανάρτηση, με καινούργιο σύστημα διεύθυνσης των αξόνων (μπρος και πίσω), σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό πίσω μπλοκέ διαφορικό παρέχουν μοναδικό κράτημα και ασφάλεια στις υψηλές ταχύτητες.

Τέλος, εξωτερικά δεν έχουμε ιδιαίτερες αλλαγές, σε σχέση με την επετειακή 911, εκτός από τη μεγάλη αεροτομή από ανθρακόνημα στο πίσω μέρος και τις 20ρες ζάντες ελαφρού κράματος, ενώ στο εσωτερικό η εικόνα ολοκληρώνεται με το δέρμα και alcandara να κυριαρχεί παντού, όπως και στα bucket καθίσματα.

Πηγή: autotriti.gr