H Hyundai Ελλάς θα συμμετάσχει στο 3ο Auto Festival που φέτος θα ανοίξει τις πύλες του σε δύο χωριστές χρονικές περιόδους (16-18 και 23- 25 Μαρτίου).

Το Auto Festival διοργανώνεται στο χώρο της Δ.Ε.Θ, στο Περίπτερο 13 και η κορεάτικη μάρκα θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα της στους λάτρεις της αυτοκίνησης, με το νέο μοντέλο της i30 Fastback να κατέχει δεσπόζουσα θέση στο περίπτερό της.

Το νέο i30 Fastback είναι το πρώτο 5θυρο coupe στην κατηγορία C, συμπληρώνοντας την οικογένεια i30 ενώ διαθέτει σύγχρονη σχεδίαση και premium χαρακτηριστικά με το νέο τύπο αμαξώματος να αντικατοπτρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας.

Διαθέτει σπορ οδηγικά χαρακτηριστικά, πλήρες πακέτο ασφάλειας S-10 (ο ισχυρότερος στάνταρ εξοπλισμός τεχνολογιών ασφαλείας στον κόσμο) καθώς και «έξυπνα» χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του του 1.0 T-GDI υπερτροφοδοτούμενου 3κύλινδρου με 120 ίππους ή του υπερτροφοδοτούμενου 4κύλινδρου κινητήρα 1.4 Τ-GDI με 140 ίππους. Αργότερα η γκάμα θα εμπλουτισθεί με ένα νέο 4κύλινδρο turbo πετρελαιοκινητήρα 1.6-λίτρων 110 και 136 ίππων.

dsfjpsdo5 dsfjpsdo4 dsfjpsdo3

Tο i30 Fastback θα πλαισιώσει το i30 hatchback, που εκφράζει τον Modern Premium χαρακτήρα της μάρκας.

Επίσης στην έκθεση θα βρίσκονται το i10 (με νέο εργοστασιακό σύστημα έξυπνης πλοήγησης standard στην οθόνη πολυμέσων android 7’’ και αυτόματη μετάδοση) το i20, καθώς και το νέο Tucson, το Νο1 σε πωλήσεις Hyundai στην Ευρώπη. Το Tucson διατίθεται με μια από τις μεγαλύτερες γκάμες κινητήρων στην κατηγορία του με ισχύ από 115 έως 184 ίππους που μπορούν να συνδυαστούν με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (7-DCT) και σύστημα τετρακίνησης (4WD).

Να σημειωθεί ότι, όλα τα μοντέλα Hyundai συνοδεύονται  πάντα από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση απεριορίστων χιλιομέτρων, ταυτόχρονα με δωρεάν ετήσιους ελέγχους καλής λειτουργίας και δωρεάν 5ετή οδική βοήθεια, αλλά και κορυφαία στην αγορά 5ετή εγγύηση βαφής.

dsfjpsdo2 dsfjpsdo1

Νίκος Τσάδαρης