Το όνομα της Ραγιάνα Μπελ Μπροκ μπορεί να μην σας… λέει πολλά, ωστόσο στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πασίγνωστη (!) καθώς έχει καταφέρει να συλληφθεί 11 φορές ενώ είναι μόλις 23 ετών! Μάλιστα σε όλες τις φωτογραφίες της από τις συλλήψεις της δείχνει να το απολαμβάνει…

Όπως αναφέρει η New York Post, η ατίθαση Ραγιάνα συνελήφθη για πρώτη φορά το 2018 σε ηλικία μόλις 18 ετών. Ωστόσο, δεν φαίνεται να σωφρονίστηκε καθώς μέσα σε πέντε χρόνια ακολούθησαν άλλες δέκα συλλήψεις για σωρεία παραβάσεων, ανάμεσά τους η κλοπή τέιζερ από αστυνομικό, απειλές και stalking σε πρώην συντρόφους της!

Η πανέμορφη Ραγιάνα δεν άργησε να αποκτήσει μεγάλη μερίδα οπαδών στα social media. οι οποίοι «μαγεύτηκαν» από το χαμόγελό της και αμέσως έγινε followers τους ενώ μερικοί εξ αυτών θέλουν να την συναντήσουν. Βέβαια, υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος, η οποία αναφέρει πως αν δεν αλλάξει συμπεριφορά η 23χρονη τότε θα δημιουργηθούν πολύ πιο δυσάρεστες καταστάσεις.

Πάντως, τα πρώτα δείγματα είναι θετικά (ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν) καθώς σε αναρτήσεις της δημοσιεύει ενθαρρυντικές φράσεις για την πίστη στον Θεό.