Η Βραζιλιάνα influencer Luanne Murta Jardim dos Santos Martins πέθανε, αφού πυροβολήθηκε μπροστά στην οικογένειά της κατά τη διάρκεια μιας ληστείας. Ήταν 30 ετών.

Η τραγωδία συνέβη το βράδυ της 21ης Μαΐου, ενώ η Luanne βρισκόταν έξω με τον σύζυγό της και τον μικρό τους γιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Η οικογενειακή τους έξοδος πήρε φρικτή τροπή, όταν οι ύποπτοι πλησίασαν το όχημά τους και άρχισαν να πυροβολούν. Μια σφαίρα πέτυχε την Luanne στον ώμο, ενώ μετά η σφαίρα πέρασε στην καρδιά της. Η μητέρα δύο παιδιών μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο δημοτικό νοσοκομείο Salgado Filho του Méier, αλλά υπέκυψε στα τραύματά της λίγο αργότερα.

Ενώ το περιστατικό ερευνάται ως απόπειρα ληστείας, ο πατέρας του θύματος, Atanael Jardim, πιστεύει ότι επρόκειτο για στοχευμένη επίθεση, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι ακολουθούσαν την κόρη του πριν από τους πυροβολισμούς. «Αυτό δεν ήταν απλώς μια ληστεία. Ήταν ανθρωποκτονία», δήλωσε στις τοπικές ειδήσεις, σύμφωνα με το nypost.com. «Κανείς δεν πυροβολεί ένα άλλο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα».

Εν τω μεταξύ, πηγές αναφέρουν ότι οι ύποπτοι, που δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί, πυροβόλησαν αρχικά στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, προτού αρχίσουν να πυροβολούν στο πλάι του αμαξιού. Ευτυχώς, ο σύζυγος της Luanne, João Pedro Farche, και ο γιος της, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο αυτοκίνητο, βγήκαν από το περιστατικό σχεδόν αλώβητοι, εκτός από τα ελαφρά τραύματα που υπέστη το αγόρι.

«Είμαι καλά, ο Miguelzinho (ο γιος τους) είναι επίσης καλά», έγραψε ο σύζυγός της στο Instagram. «Ο Miguelzinho χτύπησε το πρόσωπό του. Κάποια κομμάτια θραύσματος μπήκαν στο πρόσωπό του, αλλά είναι καλά».

Το ταξίδι της στα social media έληξε άδοξα

Πριν από τον θάνατό της, η «πρώην παχύσαρκη» fit-fluencer μοιραζόταν την απώλεια βάρους της με τους πάνω από 350.000 οπαδούς της στο Instagram. Οι θαυμαστές της Martins ήταν συντετριμμένοι για την απώλειά της.

Η οικογένειά της επιβεβαίωσε τον θάνατό της σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο Instagram. «Το αγαπημένο μας αστέρι, η Luanne, έφυγε για να λάμψει πιο φωτεινά. Βρίσκεται στον ουρανό δίπλα στον Κύριό μας Ιησού Χριστό», έγραψαν στα πορτογαλικά. «Εκ μέρους όλης της οικογένειας, σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα αγάπης που λάβαμε. Και ξέρουμε ότι και η Λου λαμβάνει όλη αυτή την αγάπη. Η πορεία του κοριτσιού μας δεν θα σημαδευτεί από μια τραγωδία, ήταν φως όπου κι αν πήγαινε. Θα συνεχίσουμε να τιμούμε το όνομά της και τη ζωή της».

«Τόσο λυπηρό. Είναι δύσκολο να το πιστέψω. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε ένας συγκλονισμένος υποστηρικτής στο Instagram. «Θεέ μου, δεν μπορώ να το πιστέψω, μια από τις μεγαλύτερες εμπνεύσεις μου στη διαδικασία απώλειας βάρους μου», είπε ένας άλλος.