Μια γυναίκα ανέφερε πως έχει υποστεί ισχυρό σοκ, γιατί έπιασε στο κρεβάτι την μητέρα της με έναν άντρα τον οποίο σύστηνε για χρόνια ως ξάδερφο της, ενώ στη συνέχεια ανακάλυψε ότι γνώριζε όλη η οικογένεια, με εξαίρεση εκείνη.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η 26χρονη γυναίκα με τα αρχικά E.J. έστειλε επιστολή στην ειδικό Fiona Caine, ώστε να βρει λύση στο πρόβλημα και να αποκαταστήσει τις σχέσεις με την μητέρα της, οι οποίες διακόπηκαν μετά την σοκαριστική ανακάλυψη.

Η 26χρονη ανέφερε ότι πριν από λίγο καιρό πήγε απρόσμενα στο πατρικό της για να ανακοινώσει στη μητέρα της, πως θα έφευγε για διακοπές σύντομα. Μόλις μπήκε μέσα, κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα και όταν άνοιξε την πόρτα, είδε την μητέρα της να την κοιτάζει έντρομη και να ντύνεται. Δίπλα της ήταν ένας άνδρας τον οποίο η μάνα σύστηνε για χρόνια ως ξάδερφο, ο οποίος πήρε τα πράγματα του κι έφυγε αμίλητος.

Η μητέρα δεν σχολίασε καθόλου το περιστατικό και συμπεριφέρθηκε σαν να μην είχε συμβεί κάτι. Αντιθέτως, η κόρη σηκώθηκε κι έφυγε, ενώ σημείωσε πως «έκτοτε δεν έχω μιλήσει μαζί της, δεν μπορώ να την αντικρίσω».

Θλιμμένη γυναίκα

Ήξερε όλη η οικογένεια

Έτσι, πλησίασε τον αδερφό της και είπε το περιστατικό, τονίζοντας ότι δεν είδε να κάνουν σεξ, αλλά ήταν μαζί στο κρεβάτι. Τότε, έμαθε πως εκείνος ξέρει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ και χρόνια. Μάλιστα, είχε προειδοποιήσει τον πατέρα τους, ο οποίος ανέφερε πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό ή περίεργο και καλό είναι να μην ασχοληθεί ξανά με αυτό το ζήτημα, ώστε να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση.

Η γυναίκα σοκαρισμένη ανέφερε πως θα έπρεπε να υποπτευθεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, επειδή έβλεπε για χρόνια την μητέρα της να μένει μόνη με τον «ξάδερφο». Ταυτόχρονα, δήλωσε εξαγριωμένη, γιατί όλοι ήξεραν, αλλά κανείς δεν είπε κάτι.

Η ειδικός Fiona Caine απάντησε στην επιστολή της E.J. και τόνισε πως πρέπει να μιλήσει με την μητέρα της και όχι με κάποιον άλλον. Σύμφωνα με την ίδια, πιθανώς ο γάμος των γονιών της 26χρονης δεν ήταν ρόδινος και μπορεί να συμβαίνει κάτι που γνωρίζει και ο πατέρας, ή έχει αντιληφθεί, αλλά αφήνει να συμβεί.

Μια συζήτηση λοιπόν με την μητέρα, μπορεί να λύσει αρκετές απορίες της 26χρονης και να ξεδιαλύνει το τοπίο, γύρω από τον άντρα που συστήνονταν ως ξάδερφος για αρκετά χρόνια.