Αδιαθεσία αισθάνθηκε ο Κάρλος Σαντάνα στη διάρκεια συναυλίας το βράδυ της Τρίτης στο Μίσιγκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάσημος μουσικός κατέρρευσε στη σκηνή στο Pine Knob Music Theatre.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως ο Κάρλος Σαντάνα νοσηλεύτηκε μετά από θερμική εξάντληση και αφυδάτωση κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Μίσιγκαν.

Ο εκπρόσωπος του θρύλου της ροκ Michael Jensen είπε σε μια δήλωση στο USA TODAY ότι ο Σαντάνα ήταν στη συναυλία στο αμφιθέατρο περίπου 40 μίλια έξω από το Ντιτρόιτ, όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο Νοσοκομείο McLaren Clarkston.

Ο μάνατζερ του Σαντάνα, Michael Vrionis, είπε ότι ο τραγουδιστής κρατήθηκε για παρατήρηση και «είναι καλά», σύμφωνα με τη δήλωση του Jensen.

«Προς όλους, σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες προσευχές. Η Σίντι κι εγώ το αντιμετωπίζουμε καλά» έγραψε ο διάσημος κιθαρίστας σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook, αναφερόμενος στην σύζυγό του Σίντι Μπλάκμαν.

«Ξέχασα να φάω και να πιω νερό και έτσι αφυδατώθηκα και λιποθύμησα, ευχές σε όλους σας» πρόσθεσε.

Η συναυλία της Τετάρτης του Σαντάνα στην κομητεία Ουάσιγκτον της Πενσυλβάνια αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Τον Δεκέμβριο, ο Santana υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς, με αποτέλεσμα να ακυρώσει αρκετές παραστάσεις στο Λας Βέγκας που είχαν προγραμματιστεί για εκείνον τον μήνα.