Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις στιγμές που ένας άντρας λήστεψε μια γυναίκα, απειλώντας την με ένα μαχαίρι, μέσα σε ένα ασανσέρ στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, προτού τη βιάσει.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο άντρας που φορούσε μάσκα και ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί, ακολούθησε τη 40χρονη μέσα στην πολυκατοικία όπου μένει. Ήταν γύρω στις 22:00, όταν μπήκε στο ασανσέρ μαζί της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όταν μπήκε στο ασανσέρ, ο άντρας πάτησε ένα κουμπί προτού αρχίσει να μιλά στη γυναίκα, έχοντας το μαχαίρι στο χέρι του.

Το ασανσέρ σταμάτησε στον δεύτερο όροφο και ο άντρας κοίταξε την κάμερα ασφαλείας, για να ληστέψει στη συνέχεια τη γυναίκα, η οποία φαίνεται να δίνει στον κακοποιό το πορτοφόλι της. Η αστυνομία ανέφερε πως ο άντρας πήρε 112 δολάρια από τη γυναίκα.

Με το ασανσέρ σταματημένο στον δεύτερο όροφο, ο ύποπτος τσεκάρει ότι κανείς δεν περιμένει έξω, βγάζει ένα προφυλακτικό, το ανοίγει και βιάζει τη γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο δράστης στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και η αστυνομία ακόμη ψάχνει τον άντρα στο βίντεο.

Πρόκειται για ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό στη Νέα Υόρκη, όπου τα περιστατικά βιασμού, επίθεσης και ληστειών καταγράφουν μεγάλη αύξηση.