Μία «καυτή» συνέντευξη φαίνεται ότι πήρε ο Βρετανός δημοσιογράφος Πίρς Μόργκαν από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Μία συνέντευξη που, όπως δείχνει το τρέιλερ τουλάχιστον, τα είχε όλα, ειρωνείες, ζουμερές ατάκες και εκνευρισμένη αποχώρηση του πρώην πλανητάρχη. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ φάνηκε να αποχωρεί ορμητικά από συνέντευξη με τον Πίερς Μόργκαν, όταν τον ρώτησαν αν θα χάσει τις εκλογές του 2020.

Το teaser των 30 δευτερολέπτων για τη νέα εκπομπή του Μόργκαν «Piers Morgan Uncensored» που θα προβληθεί στο TalkTV του Ρούπερτ Μέρντοχ είναι αρκετά αμφιλεγόμενο καθώς πολλοί ισχυρίζονται ότι όλα όσα δείχνει είναι στημένα και ένα κόλπο του μάρκετινγκ για να γίνει viral η συνέντευξη και να κάνει νούμερα τηλεθέασης.

Μεταξύ άλλων το κλιπ έδειξε τον πρώην πρόεδρο να αποκαλεί τον παρουσιαστή ανέντιμο και ανόητο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο 75χρονος Τραμπ φαίνεται να εκνευρίζεται όταν ο Μόργκαν του λέει ότι οι εκλογές του 2020 ήταν «ελεύθερες και δίκαιες» και ότι «χάσατε».

Ο πρώην πρόεδρος απαντά: «Μόνο ένας ανόητος θα το πίστευε αυτό». Ο Μόργκαν ρωτά στη συνέχεια τον Τραμπ αν πιστεύει ότι είναι ανόητος, εκείνος απαντά: «Τώρα το πιστεύω, ναι».

Ατάκες-δηλητήριο και αποχώρηση

Ο 45ος πρόεδρος εμφανίστηκε αμυντικός καθ’ όλη τη διάρκεια της προεπισκόπησης, ενώ κάποια στιγμή είπε στον Μόργκαν: «Νομίζω ότι είμαι ένας πολύ τίμιος άνθρωπος, πολύ πιο τίμιος από εσάς, για την ακρίβεια».

Είπε επίσης στον παρουσιαστή: «Δεν νομίζω ότι είσαι αληθινός», όταν ο Μόργκαν του είπε ότι δεν κατάφερε να παρουσιάσει «αδιάσειστα στοιχεία» για να υποστηρίξει τους αβάσιμους και διαψευσμένους ισχυρισμούς περί εκτεταμένης εκλογικής απάτης το 2020.

Ο Τραμπ πιστεύεται ότι ετοιμάζει τη δική του τρίτη υποψηφιότητα για την προεδρία, αφού έχασε από τον Τζο Μπάιντεν πριν από δύο χρόνια.

Ντόναλντ Τραμπ και Πιρς Μόργκαν

Η διαφήμιση, η οποία υπόσχεται «την πιο εκρηκτική συνέντευξη της χρονιάς», τελειώνει με τον Τραμπ να φαίνεται να φεύγει εκνευρισμένος από τη συνέντευξη και αφού την τελείωσε κάπως άγαρμπα λέγοντας στο συνεργείο να «κλείσει την κάμερα».

Η 75λεπτη εκπομπή θα προβληθεί τη Δευτέρα 25/4 στις 20:00, ημέρα έναρξης της νέας τηλεοπτικής επιχείρησης του Μέρντοχ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, ο Μόργκαν θα πληρωθεί με 50 εκατ. λίρες σε διάστημα τριών ετών για να φιλοξενεί την καθημερινή εκπομπή συζητήσεων, η οποία θα μεταδίδεται από το Fox Nation στις ΗΠΑ και θα μεταδίδεται επίσης από το Sky News Australia.