Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας κατά γυναικών στην Ινδία παρά τις «προσπάθειες» της κυβέρνησης της χώρας να αυστηροποιήσει τη νομοθεσία για την προστασία τους και την τιμωρία των ενόχων.

Στο τελευταίο επεισόδιο, τελευταίο σειράς περιστατικών που προκαλούν οργή και αποδεικνύουν ποια είναι πραγματικά η μοίρα των γυναικών στην Ινδία, ένα 14χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του και η μητέρα του τραυματίστηκε σοβαρά όταν άνδρες τις έσπρωξαν έξω από λεωφορείο εν κινήσει και αφού είχαν επιχειρήσει να τους επιτεθούν σεξουαλικά.

Η Arshdeep Kaur και η μητέρα της Shinder ταξίδευαν από το σπίτι τους στην Πουντζάμπ στα βόρεια της Ινδίας για να επισκεφθούν συγγενείς τους, όταν άνδρες επιβάτες του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν άρχισαν να τις παρενοχλούν.

Οι άνδρες, σύμφωνα με τη Daily Mail, άρπαξαν την Αrshdeep και επιχείρησαν να ασελγήσουν σε βάρος της και σε βάρος της μητέρας της. Η 38χρονη γυναίκα ειδοποίησε τον εισπράκτορα κι εκείνος αντί να παρέμβει για να τις προστατεύσει άρχισε να τις παρενοχλεί μαζί με τους άλλους άνδρες.

Αφού πάλεψε με τους άνδρες η Kaur έτρεξε στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου για να πει στον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο αλλά εκείνος άρχισε να οδηγεί ακόμα πιο γρήγορα!

Η επίθεση συνεχίστηκε μέχρι που το λεωφορείο επιβράδυνε και τότε μητέρα και κόρη κατάφεραν να γλιτώσουν για λίγο από τους διώκτες τους. Ωστόσο, σύμφωνα με την 38χρονη, την ώρα που επιχείρησαν να κατέβουν από το όχημα, οι άνδρες τους έσπρωξαν.

Οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά και η 14χρονη εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. «Κανείς δεν μας βοήθησε. Πρώτα έσπρωξαν την κόρη μου έξω από το λεωφορείο, μετά εμένα», δήλωσε η γυναίκα μιλώντας από το κρεβάτι του νοσοκομείου.